Star Avlu - Dizi Yorumları

Süper olmuş. Kesinlikle bu sezonu da izlerim

Heyecanla bekliyorum. Sosyal medya zaten yıkılacaktır ama reytinglerde de umarım geçen sezonun üzerinde sonuçlar elde eder.

Nursel Köse'nin ismine jenerikte özellikle baktım yoktu müthiş sürpriz oldu.
Şu an pasif ama ilerde eski gücüne dönecektir. 😎

Nursel Köse'nin ismine jenerikte özellikle baktım yoktu müthiş sürpriz oldu.
Şu an pasif ama ilerde eski gücüne dönecektir. 😎
Hiç olmadı Kudret'in yaşaması o kadar bıçak darbesinden sonra inandırıcı değil

Demet Evgar.
İlk sezon kendi halinde yol gösterici asil bi karakterken yaşadığı derin acıdan muazzam bi intikam hırsıyla acımasız bi karaktere dönüştü. Daha ciddi olaylar bizi bekliyor artık, tanıtımlarda da denildiği gibi; Avlu'da artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

Bokba gibi geliyor. Fragmanı izlerken ben heyecanlandım. Bu sezon en çok merak ettiğim dizi bu olacak herhalde.

Yeni müdür bayağı sağlam çıktı.

Kaliteli erkek seçiminde olmasa da kaliteli dizi seçiminde başarılıymış.

O Bircan'ın gözü var Burak'ta. Ece de kıskanıyor Gülben'i.

Hiç olmadı Kudret'in yaşaması o kadar bıçak darbesinden sonra inandırıcı değil

Kudret Allah'ın bir kudreti

benzer şeylerde bugün
@Çiğdem- @Afet Güçverir @Bully @MasacRE- @Sherlock @ozgur2113 @ozmoturk @serhatt @Dosi @vadikızı
https://twitter.com/x/status/1042857814123839488

Her şey iyiydi kudret yaşayana kadar gereksiz hamle alp ölecek kudret eski gücüne dönecek oyuncu mu yoktu düşman mı yoktu orasını beğenmedim..
Gelelim yeni müdüre tam evlenilecek kadın kuralcı katı ve güzel

Deniz ve Azra siz muhteşem bir detaysın alp umarım ölmüştür yoksa kabak tadı alırım diziden.. Önümüzdeki bölümü iple çekiyorum deniz ne yaşadıysa kudret de aynısını yaşayacak bu haz bile yetiyor

Kudret haftaya ölüyormuş. Denizde hapisten kaçıp alpi öldürecekmiş. Efsane bir völümdü ben çok sevdim