Başka 10 alacak film yok gibi zatenEn iyisi mi bilmiyorum, henüz birçoğunu izlemedim ama en iyisi olsa bile illa 10 vereceksin diye bir kural yok. Benim en son 10 puan verdiğim film 2014 yılının mesela
Başka 10 alacak film yok gibi zatenEn iyisi mi bilmiyorum, henüz birçoğunu izlemedim ama en iyisi olsa bile illa 10 vereceksin diye bir kural yok. Benim en son 10 puan verdiğim film 2014 yılının mesela
Black Panther'e Avengers'den en az 2 puan daha düşük vermezsen gözüme gözükmeBaşka 10 alacak film yok gibi zatenSürpriz iyi çıkanlar olur mu bakalım Kara Panter dışın dakılerden umudum yok
Irkçılık etme ayoll beyaz olsa 10 verecenBlack Panther'e Avengers'den en az 2 puan daha düşük vermezsen gözüme gözükme
Şu oscar tantanası bitince sakin kafayla bakarızBaşlarız yakın zamanda
Yuh konuyu nereye bağladı ya, ben öyle bir insan mıyımIrkçılık etme ayoll beyaz olsa 10 verecen
Kütüksün sonucta resmin ile varYuh konuyu nereye bağladı ya, ben öyle bir insan mıyım
Filmin bol aksiyonlu olması yeter de artar bile Çiğdem'in 10 vermesine10 puanı bırak sen asıl thones nedir?
Ohaa Yenilmezlerde 10 almayacaksa hangi film alacak 😱😱😱
Gerçek ismi Thanos. Bütün sırrı bozdum değil mi?Cidden Thones nedir?Gerçek ismini unuttum şu an.
Interstellar'ı övdün mü, gömdün mü anlamadım?Filmi daha izlemedim ama Imdb TOP 250'de 10.sırada görünce şok oldum. Cidden yazık. Artık YouTube nesli yüzünden IMDb nin de değeri kalmayacak zaten eski tadı yoktu InterstellerIer gibi filmler üst sıralara oynadığından beri. Şuna bak utanmasa Godfather'ları filan da geçip zirveye oynayacak cidden yazık yahu. Haşa, şimdi Tanrı gelip bir film çekse o bile ilk 10'a giremez ya da anca Tanrının yaptığı film girebilir. Onun dışında artık o kültlerin arasına kolay kolay bir film giremez, kült olması için şarap gibi önce biraz zaman geçmesi ve zamanın süzgecinden geçerek değer kazanması lazım.
Serinin tamamını keyifle izledim, büyük ihtimalle bunu da keyifle izleyeceğim ama acele etmeyi düşünmüyorum, birkaç ay sonra da izlesem olur. Umarım yüksek puanından dolayı antipatik gelmez.
Şuraya bir 8.5/10 yazalım.Filmin başındaki Hulk vs Thanos çok güzeldi. Thanos’un yakın dövüşüne bayıldım. Loki’nin ölümü beni biraz sarstı.
Tony ve Strange’in karşılaşması çok iyiydi ya. Ebony Maw çok iyi olmuş. Aşırı beğendim ben onu. İlk savaştaki sakinliğine hayran oldum Maw’ın. Ayrıca Bleeding Edge kostümü müthiş olmamış mı ya?
Thor harbiden tanrı ya. Ragnarok’tan beri kanım epey ısındı ona. Umarım epik bir veda yapar bize.
Ayrıca Captain ortaya çıkınca “Avengers” müziğinin çalmasına sinir oldum. Neden lan bu adamda onu çalıyorsunuz? O değil miydi ekibi bölen? Aşırı sinir kapıyorum herife. Herkes silinirken inşallah o da gider dedim.
Thanos EF-SA-NE olmuş. Tüm ruhu geçti bana. Umarım o da epik bir şekilde ölür.
En sonda herkes silinirken beynim durdu. Hele Peter ölünce “ulan adam daha yeni geldi” deyince salonda gülüşmeler başladı.
Ayrıca sonda tam jeneriği izlerken makinist direk sahneye sardı filimi. Ondan sonra salonda alkış tufanı oluştu. Salonda da CM’ın amblemini bir tek ben anladım ve deli gibi sevindim. Sonra millet ne olduğunu sordu ve söyleyince kimisi anladı kimisi yine anlamadı.
Filmi heyecanlı izlemek beni yordu o yüzden Salı günü bir daha gidip bu sefer doya doya izlemek istiyorum.
Gerçek ismi Thanos. Bütün sırrı bozdum değil mi?
Bu film 10 üzerinden 10 ,100 üzerin 10010 puan vermek zorunda değilsin ki, 10 aşırı yüksek bir puan bu film için bile.
Interstellar'ı övdün mü, gömdün mü anlamadım?
Ygs Türkçe paragraf sorularını fullemiş senin gibi biri nasıl anlamadı anlamadım
Interstellar 2010’ların en abartılmış filmlerinden biridir bana göre.
Çünkü gömdüğünü kabûllenemedim.Ygs Türkçe paragraf sorularını fullemiş senin gibi biri nasıl anlamadı anlamadım
Interstellar 2010’ların en abartılmış filmlerinden biridir bana göre.
Bir şey anlamamıştım ama çok güzeldi.Interstellar muazzam filmdi, çok net.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?