2018 Avengers: Infinity War / Avengers: Sonsuzluk Savaşı - Film Yorumları

DarkLegenD

Favori Üye
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
24,925
Reaksiyon puanı
19,277
Puanı
1,060
Yaş
25
Konum
Afganistan
Web Sitesi
www.cizikdvdkasetleri.com
Olabilecek en mantıklı şekilde bitti. Thanos'un amacına katılmamak elde değil. Yapılması gerekeni yapmaya çalıştı.

Duydum ki, devam filmi gelecekmiş. Geldiği anda bu filmin hükmü biter ve leş ile çöp arasında kalır.

+9 verilebilir.
9.2 kesin puanımdır. End Game ile bunun üstüne çıkmaları bir hayli zor olur.
 
  • Beğendim
Reactions: Sherlock

MEnes

Moderatör
Katılım
18 Ekim 2015
Mesajlar
17,270
Reaksiyon puanı
19,072
Puanı
860
Konum
İstanbul
MCU'nun zirvesi kesinlikle. Sinemada IMAX izledim ve baya keyif aldım. Oscar almaması acı verici böyle şaheser bir görsellik varken. Artık zirve bu olamayacaksa ne olacak yani. First Man nedir arkadaş şaka mısınız. Senaryoya dair bir şeyler diyebiliriz, detayına girsek kusurlar da buluruz ama 30 üstü karakterin bir araya getirilip grup grup ayrı yolculuklarına şahit olmak çok iyiydi. Ve gerçekten çok iyi altından kalkılmış. Eğlendik, gerildik, üzüldük, bir çok duyguyu yaşadık bu yolculukta. Ve hepsini üst düzey şekilde yaşadık.

Thanos karakteri uzun süredir temeli atılan ve bu filme hazırlanan bir karakter. Misyonunu daha önce hiç göstermediler ama bu filmde gösterilen misyon gerçekten anlaması mümkün olan bir misyon. Her ne kadar uçuk bir fikir olsa da bunun altyapısını gösterdiler ve karakteri anlamamızı sağladılar. Şahsen ben öyle taraf tutar gibi film asla izlemem ama izlerken bir ara Thanos'u destekleyecektim nerdeyse. İşin hakkını vermişler. Tabi artık sırada ENDGAME var. İsminden de anladığımız kadarıyla başka bir efsane daha yolda. Zaman yolculuğu, mistik güçler falan artık işin zirvesi orası olacak. Ve ben 29 Nisan'da askerde olmuş olacağım, (Bedelli askerliğin son haftasında) bu gerçekten acı verici...

9/10
 

Maskeli Fedai

Favori Üye
Katılım
31 Mayıs 2012
Mesajlar
36,407
Reaksiyon puanı
37,566
Puanı
1,059
Konum
Troller Kasabası
Marvel'in gelmiş geçmiş en iyi filmi desem abartmış olmam herhalde. Gerçekten müthiş bir deneyimdi, büyük keyif aldım. Senaryo zaten kusursuz, bunun yanında teknik açıdan da görsel bir şölen sunuyor izleyiciye. Sinemada izleyemediğime üzüldüm. :(

Thanos karakteri mükemmel bir villain olmuş. Süper-kahraman filmlerinin en büyük klişesidir, kötülük yapmak için kötülük yapan saçma sapan karakterler ortaya çıkar. Burda ise durum farklı, Thanos'un bir misyonu var. Yeri geldiğinde ona hak verdiğiniz bile oluyor hatta. Bu senaryo başarısıdır işte. Yeri geldiğinde yas tutuyor ancak yine de amacından sapmıyor. Mükemmel resmen.

Yüzyıllar sonra bir süper-kahraman filminin sonu kötü bitti :A Bu durum sevindirdi ancak part II'de kül olanları geri getirip hevesimizi kursağımızda bırakacaklar diye düşünüyorum :T:

Sherlock reyizin de taşı niye verdiği açık. Alternatif sonların sadece birinde savaşı kazandıklarını gördü ve bu da muhtemelen Tony Stark ile alakalı. Bekleyip göreceğiz.

9/10