avatar ab yalan dünyayimi geçeçek :d :d :d diyorum sadece

Abi avatar'ı bu kadar abartmayın. O kadar mükemmel bir film değil. 5 reyting alırsa öpsün de başına koysun fox.

Abi avatar'ı bu kadar abartmayın. O kadar mükemmel bir film değil. 5 reyting alırsa öpsün de başına koysun fox.

bence süper bir film. kaç milyon harcandı o filme haberin var mı? filmin reytingleri de gayet iyi ve FOX'da da güzel gider :)
Facebook Avatar Sayfasında milyonlarca takipçisi var, haberleri yaydım herkes izleyecek :)

ben bir seyi anlamiyorum.avatari bizim azeri tv-lerinde 1 yil bundan once ilk defa vermisdiler.ondan sonra sikca verdiler.ama turkiyede simdi veriliyor.neden?

bence ilk 10 icine girebilir ama ilk 5 icine girmesi zor . zaten cogu kisi buyuk ihtimalle avatarı izlemistir. genel olarak baktıgımızda bilim kurgu oluncada agırlıkla genclere hitap edicektir. dizileri olan, filmi begenmeyen vs vs kisilerde olucaktır. bence cuma gunu gibi bir gunde ilk 5 en azından bana gore cok zor.

avatar film olarak kötü.. tek artışı ilk 3d olarak çok iyi çekildiği icin ses getirdi. yoksa 2boyutlu olarak fazla izlenmez

alacağı reyting 5 civarı olur

tabi bu 5 reytingin içinde ben olmayacağım:)

A/B'de başarılı olur ve büyük ihtimal ilk 5'e girer. Fakat forumda da görüldüğü gibi çoğu kişi filmi zaten izledi. Eğer başarılı olamaz ise sebebi budur. Bir de Fox'ta filmler pek izlenmiyor Fox'un izleyici profiline uymuyor. Kanal D'de Yalan Dünya yerine yayınlansa kesin gün birincisi olurdu.

ben bir seyi anlamiyorum.avatari bizim azeri tv-lerinde 1 yil bundan once ilk defa vermisdiler.ondan sonra sikca verdiler.ama turkiyede simdi veriliyor.neden?

Türkiye'deki dvd dağıtımcısı TV'de yayınlanmamasını istememiş olabilir daha fazla dvd satılması için.

Avatar'ın Günü Belli Oldu! Sizce bu günde ve saat de kaç reyting alır?
İlk 5'e iki grupta da rahatça girebilir mi?
Avatar Tv'de İlk kez 25 Mayıs Cuma 21.45'de FOX'da!
Bence Avatar Cuma günü Ab'de 1.olur. Çünkü AB bu filme bayılır :D
haluk sen tam olarak AB ne bilyormusun?cunki bazilari ve galiba sen de AB yi AVRUPA ratingleri diye anliyorl

Moderatörün son düzenlenenleri:
ben Azerbayacn kanallarindan 2 3 defa izledim.valla Azerbaycan kanllarinda cok kaliteli filmler yayinlaniyor.tabi anlayana:))))))

Emin ol kimse öyle bir şey anlamıyor.

Zaten avrupadaki türklere Total grubu hitap ediyor bence.:)

Bence yanlis bir gün secimi olmus cünkü total de iki güclü Dizi var, AB de ilk önce cok güclü olan yalan dünya ondan sonrada beyaz Show var. Bence total de ilk 5 e giremez ama AB de girebilir

Ben Totalde ilk 10'a gireceğini sanmıyorum. A/B'de ilk 10'a girme şansı yüksek ama ilk 5'e giremez :)

Bu Filmin AB'de ilk 5'e girecegini sanmiyorum 1.cisi FOX da oldugu icin bende AB de yasiyorum ve FOXun Satalit gücü az ve cogu uydular FOXu cekmiyor ... 2.cisi ShowTV de veya KanalD de yayinlansa ilk 5e girme ihtimali olurdu 3.cüsü kimsenin Cuma Günü Avatari izleyecegini sanmiyorum , Avrupada bu Film 9 Ay önce Kütüphaneye cikti ve burda herkez izledi ... kimsenin haali bile olmaz izlemeye ... TOTAL de zaten Ferihayi gecemez ...

A/B'de 12 reyting alan Yalan Dunya'yi , Total'de 10 reyting alan Feriha'yi hic gecme sansi yok.Total'de ilk 10 , a/b'de ilk 5.