Avşar Film'den 'Köroğlu' Dizisi

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,808
Puanı
1,060
Avşar Film'in küçük yaşta sinema işletmeciliğiyle sektöre adım atan patronu Şikri Avşar, yeni sezon için peş peşe projeler hazırlıyor.

FOX'ta ekrana gelen 'Lale Devri' ve 'Yer Gök Aşk' dizileri ilgiyle izlenen Avşar, şu sıralar Halfeti'de çekmeyi planladığı 'Karagül' isimli aşk dizisi ve bir de 'Köroğlu' isimli tarihi proje üzerinde çalışıyor.

'Köroğlu' dizisinin senaryosunu 'Hatırla Sevgili'yi de kaleme alan Nilgün Öneş hazırlıyor.

Dizi için tanınmamış başrol oyuncusu arayan Şükrü Avşar, "İçinde Pir Sultan Abdal'ın da olduğu çok harika bir proje hazırlıyoruz. Şu aralar cast çalışmamız sürüyor" dedi.

güzel projeler fox ta kalması iyi olur bu şirketin diğer kanallarda 4.-5.haftadankaldırılarbilirler

avşar filmin yaptığı diziler pek bana hitap etmiyor.. lale devri başlarda bana hitap ediyordu ama lale ölünce izlemek içimden gelmedi..

Tutmaz muhteşem yüzyıla bakıp tarihi dızıler yapmak anlamsız. muhteşem tarihle alakasi yok hurremın entrikaları ıbonun uckurundan reyting devsıren dizi diğer tarihi dızıler böyle kadın karakteri tarihten bulmalı yoksa iş yapmaz