tubamı @destere ile fazla görüşme benceSoruda en sevdiğiniz dizi diye soruyor,oyuncu diye sorsalar Kenan pardon Tuba Büyüksütün derdim.
tubamı @destere ile fazla görüşme benceSoruda en sevdiğiniz dizi diye soruyor,oyuncu diye sorsalar Kenan pardon Tuba Büyüksütün derdim.
hayır sizleride kendine benzetmesin diye söylüyorum 🙂🙂@destere Beren'i seviyorda bizim bişey dediğimiz mi var?
sen kötü örnek oluyorsun foruma
ayol senin değer vermediğin varmıki dizileri bile ne amaçla takip ettiğini biliyoruzhakedene hakettiği değeri veriyoruz sadece neresi kötü bunun
Benzetti benzeteceği kadar hep +18'lik dizileri izletiyor bana. Zamanında yapacağıdın o uyarıyı.hayır sizleride kendine benzetmesin diye söylüyorum 🙂🙂
bak işte hemşerimin ahlakını bozmuşsun birde suçum yok diyorsun @destereBenzetti benzeteceği kadar hep +18'lik dizileri izletiyor bana. Zamanında yapacağıdın o uyarıyı.
Dizileri arkadaş +18 olanına göre seçiyor. Allah sonumuzu hayır etsin.bak işte hemşerimin ahlakını bozmuşsun birde suçum yok diyorsun @destere
Benzetti benzeteceği kadar hep +18'lik dizileri izletiyor bana. Zamanında yapacağıdın o uyarıyı.
ayol senin değer vermediğin varmıki dizileri bile ne amaçla takip ettiğini biliyoruz
yarın eklenicek nete türkçe alt yazıda pazarteziye kalmazsa eğer pazar çıkabilir 😵bugün black sails var yoksa yarınmıydı? kaçırmayalım, esmer kızla eleanor un başbaşa maceraları varmış sanırım... ben ikiliyi yanyana daha çok seviyorum aralarına erkek almıyorlar )
yarın eklenicek nete türkçe alt yazıda pazarteziye kalmazsa eğer pazar çıkabilir 😵
bugün black sails var yoksa yarınmıydı? kaçırmayalım, esmer kızla eleanor un başbaşa maceraları varmış sanırım... ben ikiliyi yanyana daha çok seviyorum aralarına erkek almıyorlar )
ben diziyi takip ediyorum oyuncuları değilbak benden daha çok takip ediyorsun elenorla esmer alex i ben takip edince her lafı söylüyorsunuz )
Peki Piper&Alex mi? yoksa Eleanor&Max mı? @Çiğdem-bak benden daha çok takip ediyorsun elenorla esmer alex i ben takip edince her lafı söylüyorsunuz )
Lezbiyen ilişki
ben diziyi takip ediyorum oyuncuları değil
Peki Piper&Alex mi? yoksa Eleanor&Max mı? @Çiğdem-