Atv'den Yeni Dizi: 'Aşk Zamanı'

izle sonra konuşalım diyeceğim. dizilerin temel felsefesi dediğimiz teması vardır. güzel köylü be anlatıyor şehir hayatı sana dargelirse köy hayatı seni kendine getirir. kısaca köy güzeldir . burda da ana felsefe aynı üstelik içerik olarak ege ve aşk ana konu olması dizileri bayağı bayağı benzetiyor. efendim orda 5 kardeş baba yok. bi zahmet olmasın. mutfakta örnek vereyim bu ertesi güne kalmış pilava karabiber ekleyip sunmak gibi bir cinlik var)) zaten böyle taklit işlere pirim vermez
valla beyazsoy daha başlamadan daha tanıtımı görmeden
güzel köylü benzeri diye yorum yapmam ben düşüncemi
söylüyorum ege de oluyor diye benzer olacak diye birşey yok

valla beyazsoy daha başlamadan daha tanıtımı görmeden
güzel köylü benzeri diye yorum yapmam ben düşüncemi
söylüyorum ege de oluyor diye benzer olacak diye birşey yok
sen bedelde aynısını yaptın ezel ile okadar benzerdiki konusu ona bile itiraz etmiştin bunun fragmanı çıksa ne olacak. baba 5 kızın konularıyla ilgilenecek diyeceksinki farklı konular işleniyor. yarım saatyanlatamayacagim. biraz yukardan bak ayrıntılar tabi farklı olacak ana hikayeye bak. dediğim gibi bire bir aynı çekmek isteseler bile cekemezler ana hatları benzer

Ali Esan Duru, Gönul isleride oynamadiki ? Hatirlamiyorum
Burcu Binici de Uçurum dizisinde oynamadı.
Zaten oynamadi konuyu kim hazirladiysa yanlış yazmış ama olabilir böyle şeyler :)
Gece uykusuzdum, önceki konulardan kopyaladım hangi dizilerde oynadıklarını, okumadım bile. Daha önce böyle bir hata yaptığımı hatırlamıyorum. :)

Şu an hatırladığım Ali Ersan Duru'nun Hayat Devam Ediyor'da oynadığı, Burcu Binici'nin de 6 Mantı. :)

sen bedelde aynısını yaptın ezel ile okadar benzerdiki konusu ona bile itiraz etmiştin bunun fragmanı çıksa ne olacak. baba 5 kızın konularıyla ilgilenecek diyeceksinki farklı konular işleniyor. yarım saatyanlatamayacagim. biraz yukardan bak ayrıntılar tabi farklı olacak ana hikayeye bak. dediğim gibi bire bir aynı çekmek isteseler bile cekemezler ana hatları benzer
bedeli karıştırma benzerlik falan yok şu an dizi bambaşka bir
konuda hiç bana bunun örneğini verme beyazsoy
yaw beyazsoy allah aşkına ya

Gece uykusuzdum, önceki konulardan kopyaladım hangi dizilerde oynadıklarını, okumadım bile. Daha önce böyle bir hata yaptığımı hatırlamıyorum. :)

Şu an hatırladığım Ali Ersan Duru'nun Hayat Devam Ediyor'da oynadığı, Burcu Binici'nin de 6 Mantı. :)
sürgünüm şu beyazsoydan beni kurtar lütfen rica ediyorum

Diş aldırdım dün hiç keyfim yok. Hem beyazsoy sevdiğim bir isim kavga edip aramızın bozulmasını istemiyorum. Ama beni bazen çok kızdırıyor. :)

Diş aldırdım dün hiç keyfim yok. Hem beyazsoy sevdiğim bir isim kavga edip aramızın bozulmasını istemiyorum. Ama beni bazen çok kızdırıyor. :)g

geçmiş olsun aşk olsun ya ben kavgamı edin diyorum sana
benle inatlaşmasın diye şaka yollu dedim smaili unutmuşum
sadece😉

tabi ikinci bölümden sonra farklı olacak ya))) bedeldeki ezel benzerliği (ana konuda ilk bölümde) görememissin bu dizi de sana farklı gelecek. ne diyeyim izle o zaman))) ama halk fark ediyor izlemiyor komaya dizileri)))

tabi ikinci bölümden sonra farklı olacak ya))) bedeldeki ezel benzerliği (ana konuda ilk bölümde) görememissin bu dizi de sana farklı gelecek. ne diyeyim izle o zaman))) ama halk fark ediyor izlemiyor komaya dizileri)))
allah aşkına çığlık atmak istiyorum yaaa sen değilmiydin benziyor diye
şimdide farklı olacak diyorsun bedelle ezelin hiç bir benzerliği yok
ilk bölümdede benzer birşey yoktu yeter cevap verme bana yaa aaa 🙂🙂

allah aşkına çığlık atmak istiyorum yaaa sen değilmiydin benziyor diye
şimdide farklı olacak diyorsun bedelle ezelin hiç bir benzerliği yok
ilk bölümdede benzer birşey yoktu yeter cevap verme bana yaa aaa 🙂🙂
neyse madem cevap duymak istemiyorsun her yazdığıma muhalefet etme. sen hep ilk yazıyon farkındasın bunu da inkar etmeyeceksindir umarım)))

neyse madem cevap duymak istemiyorsun her yazdığıma muhalefet etme. sen hep ilk yazıyon farkındasın bunu da inkar etmeyeceksindir umarım)))
muhalefe etmiyorum düşüncemi söylüyorum senin
inad etmen hoş olmuyor benim yorumlarımda ben
neyi inkar ettimde bunu inkar edecem niye inkar
edeyim😉

muhalefe etmiyorum düşüncemi söylüyorum senin
inad etmen hoş olmuyor benim yorumlarımda ben
neyi inkar ettimde bunu inkar edecem niye inkar
edeyim😉
muhalefet düşünce söyleyerek oluyor))) sen daha fazla inat ediyorsun. ben gerekceleeimi söylüyorum bunlara bir şey demeden benzemiyor diyorsun. yarım saat sana dizilerin ana yapı taşı temayı anlatıyorum sen iki kelime temadan bahset yok. benzemiyor deyip inat ediyorsun.

muhalefet düşünce söyleyerek oluyor))) sen daha fazla inat ediyorsun. ben gerekceleeimi söylüyorum bunlara bir şey demeden benzemiyor diyorsun. yarım saat sana dizilerin ana yapı taşı temayı anlatıyorum sen iki kelime temadan bahset yok. benzemiyor deyip inat ediyorsun.

yoo sen daha çok inad ediyosun düşüncede ısrarlı oluyorsun
benzemiyor tabii daha izlemeden yorumlamak olurmu inad eden
sensin ben değilim okuyorum yorumlarını senin bir düşüncen oluyor
o konuda ısrar ediyosun bana birşey anlatma duymak istemiyorum
gerçekten anlatma😉