ATV'den Yeni Bir Dizi Daha: Bir Günah Gibi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
810
Atv ekranlarinda yakinda baslayacak olan "Bir Günah Gibi" dizisinin basrol oyunculari belli oldu.

En son Küçük Kadinlar'da ki diziden tanilan Özge Borak bu dizide "Kizim Nerede"nin Kaan komiserini canlandiran Burak Hakki'yla basrolu oynayacak.

ATV, ortalama projeleri ekrana sürmeye devam ediyor :) Bu dizi de çok başarılı olmaz ama çok da kötü gitmez gibi :) Tabii daha çok erken...

Burak Hakki 26.Bölümden sonra "Kizim Nerede" dizisinden ayriliyor.. Yani bu dizinin çekimleri yakinda baslar..

ATV bomba gibi bir proje'yle ekrana gelmesi lazim.. Umarim "Hayat Devam Ediyor" dizisi basarili olur ..

Ayrılması iyi olacaktır eğer bu yapım daha başarılı olursa. Kızım Nerede'ye bir gelecek göremiyorum ben. :)

Bu yapım da ortalama olacaktır tabii.

Atv'nin yeni dizisi Seni bana yazmışlar'ı fragmanını beğendim:)Cemal Hünal Nam-ı Değer Issız Adam,Küçük Kadınlar'ın Ali'si,ÖBGKZ'nin İnci hocası bu yapımla çok başarılı olacaklardır.

Bu yapımda ortalama alır.Hayırlı olsun.

"bir günah gibi" gizledim seni kimse görmedi seninle beni ağlarken içim güldü gözlerin.. Imza aşkı memnu.

Sizce hangi gün ekrana gelir bu dizi?

Bence Sali PT-1 olabilir, yani ATV'nin bos günü o su an veya Persembe PT-1 .

Salı Pt-1'e koymaya cesaret edemezler. Perşembe PT-1 denerler ama orada da başarılı olamaz bence :)

Hangi gün basarili olur o zaman adminim? Yoksa hiç basarili olamaz mi diyorsunuz.. Ama çok emek harcanmis bir dizi.. Ama bende basarili olacagini sanmiyorum..

Hangi gün basarili olur o zaman adminim? Yoksa hiç basarili olamaz mi diyorsunuz.. Ama çok emek harcanmis bir dizi.. Ama bende basarili olacagini sanmiyorum..

Valla bu sene bütün günlerde çok iddialı diziler var. Her gün çok zor. Anca Pazar günleri başarılı olabilir. Veya PT2'de olabilir Cuma - Cumartesi...

Bir Günah Gibi 29 Eylül Persembe ATV'de !