atv'den Kızdıran Hata!

kasti yapılmış harf hatası falan olsa anlarım kuş nerde karı nerde alakasız yani

Bu dizi için kırgın kuşlar diyordum ama bu daha iyiymiş :F

Reziller, terbiyesizler.

Hani harf hatası falan diyeceğim de ne harf hatası? Saygısızlık, terbiyesizlik diz boyu. Ne beklenir ki bu ATV'den zaten? Bir an önce özür dilenmeli. Yıllar önce de Karadayı dizisinde ''Adalet Mülkün Temelidir'' yazısındaki Atatürk imzasını silmişlerdi.

Seni kınıyorum. O haberin ilk açıldıgı konusu forumdan silmiş sanırım (@OzaN o konuyu bulur heralde?)

Neyse o haberin konusunu açan kişi de tabiki algıcı @xemrexxx 'ydi. Açtiği konuda da demiştim konuya kullandiği foto çamur gibi küçücük fotoydu.

https://fav10.net/forum/threads/ay-yapımdan-İmza-açıklaması.180351/

Eğer o haberin konusu olsaydı @darksaal 'ın attiği fotoyu görürdün.

Bu dizi için kırgın kuşlar diyordum ama bu daha iyiymiş :F

Seni kınıyorum. O haberin ilk açıldıgı konusu forumdan silmiş sanırım (@OzaN o konuyu bulur heralde?)

Neyse o haberin konusunu açan kişi de tabiki algıcı @xemrexxx 'ydi. Açtiği konuda da demiştim konuya kullandiği foto çamur gibi küçücük fotoydu.

https://fav10.net/forum/threads/ay-yapımdan-İmza-açıklaması.180351/

Eğer o haberin konusu olsaydı @darksaal 'ın attiği fotoyu görürdün.
Ben çok iyi hatırlıyorum, vatandaşlar atv'nin facebook paylaşımın altına ''ADALET MÜLKÜN TEMELİDİR - MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'' yazmıştı. On binlerce yorum yığılmıştı. :D

Bildiğin görünmüyor işte, yazıyı unut Paşa'yı unutma!
karadayi-173618B8.jpg

20459651.jpg

Ben çok iyi hatırlıyorum, vatandaşlar atv'nin facebook paylaşımın altına ''ADALET MÜLKÜN TEMELİDİR - MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'' yazmıştı. On binlerce yorum yığılmıştı. :D

Bildiğin görünmüyor işte, yazıyı unut Paşa'yı unutma!
karadayi-173618B8.jpg

20459651.jpg
O haber renk tonundan filan bahsetmiyor. Puslamişlardı diyorlardi. Sansür diyorlardi. Yine yeniden tekrar ve tekkerür ettirmeye gerek yok.

O haber renk tonundan filan bahsetmiyor. Puslamişlardı diyorlardi. Sansür diyorlardi. Yine yeniden tekrar ve tekkerür ettirmeye gerek yok.
Benim bahsettiğim kısım farklı, Emre'nin haberini ben demedim sen dedin. :F Ben o kısmı sansürlediklerini söyledim, yazının beyaz olup imzanın siyah kalmasının bir açıklaması yok bana göre. :)

Benim bahsettiğim kısım farklı, Emre'nin haberini ben demedim sen dedin. :F Ben o kısmı sansürlediklerini söyledim, yazının beyaz olup imzanın siyah kalmasının bir açıklaması yok bana göre. :)
Ben de @xemrexxx nin açtiği haberde diyorum. "Sansür var" yazıldı diyorum. Senin attiğin resimde "bildiğin görünmüyor" dediğin resim renk tonundan dolayı kaynaklanıyor ki dizinin o sahneleri tek bi yerden cekilmiyor. 10 farklı açıdan da cekiliyor. Işık alamayan yerden karanlık çıkmış. Yakın plan sahnede adamların kafasının üstünde.

Ben de @xemrexxx nin açtiği haberde diyorum. "Sansür var" yazıldı diyorum. Senin attiğin resimde "bildiğin görünmüyor" dediğin resim renk tonundan dolayı kaynaklanıyor ki dizinin o sahneleri tek bi yerden cekilmiyor. 10 farklı açıdan da cekiliyor. Işık alamayan yerden karanlık çıkmış. Yakın plan sahnede adamların kafasının üstünde.
Bu Kanal D, Star, Show, FOX kanallarında olsaydı bir şey demezdim ama ATV olunca insan savunacak bir şey bulamıyor. :D

Bu Kanal D, Star, Show, FOX kanallarında olsaydı bir şey demezdim ama ATV olunca insan savunacak bir şey bulamıyor. :D
Kanalı zaten savunmuyorum ben ay yapımı savunuyorum :X Sonuçta dizi Aşkı Mennu Fgsn'den sonra bizim enfsanevi işimiz:A çamur attırmam. Kanatsız Karılara istediğini diyebilirsin :A

Dizinin adı kanatsız kadınlar olsaydı bu hata biraz daha anlaşılırdı ama kuş ile karı cümleleri alakasız olmuş:)

Yorumsuz bir haber. :A

Show da bir defa Her Şey Yolunda Merkez yerine Cennet Mahallesi yazmıştı aklıma geldi. :A

Söz konusu atv ise şaşırmıyorum nedense. Nasıl bir kafa, nasıl bir zihniyet oldukları belli. Editörlerine kadar... Yani dizinin ismini bu şekilde yazan kişinin bilinçaltında neler yattığını tahmin etmek zor değil...