- Reaksiyon puanı
- 67,535
- Puanı
- 1,060
Kara MELEK'i de izledim benEntrikayı kücükken damardan yemişin @xemrexxx @sokak sanati halt etmiş o zaman Gerçi xemre Kara Melekle bi adım önde
Kara MELEK'i de izledim benEntrikayı kücükken damardan yemişin @xemrexxx @sokak sanati halt etmiş o zaman Gerçi xemre Kara Melekle bi adım önde
Entrikayı kücükken damardan yemişin @xemrexxx @sokak sanati halt etmiş o zaman Gerçi xemre Kara Melekle bi adım önde
Altına ediyordun o zamanlar senKara MELEK'i de izledim ben
Senin gibi çocuk aklıyla değil güncel izledim benAltına ediyordun o zamanlar sen
Şunlara bak kim yaşlı diye kavga ediyorlar @ÇiğdemAltına ediyordun o zamanlar sen
Bnm zeka yaşım beden yaşımdan +10 büyükSenin gibi çocuk aklıyla değil güncel izledim ben
Entrikayı kücükken damardan yemişin @xemrexxx @sokak sanati halt etmiş o zaman Gerçi xemre Kara Melekle bi adım önde
Tam tersi olmasınBnm zeka yaşım beden yaşımdan +10 büyük
En yaşlımız sensin bu konuda hem fikiriz merak etme .ssŞunlara bak kim yaşlı diye kavga ediyorlar @Çiğdem
Şunlara bak kim yaşlı diye kavga ediyorlar @Çiğdem
Senin gibi çocuk aklıyla değil güncel izledim ben
Biz fotoda yaslı ama genc görünüyoruzya onlarda yaslanırsak güzellişiriz sanıyorlar sanırım ama bizimki doğuştan @sokak sanati @alperuzAltına ediyordun o zamanlar sen
Ayy bu cocugun başka fotosu yok mu Zaten yaşli @mrt-06Biz fotoda yaslı ama genc görünüyoruzya onlarda yaslanırsak güzellişiriz sanıyorlar sanırım ama bizimki doğuştan @sokak sanati @alperuz
Biz fotoda yaslı ama genc görünüyoruzya onlarda yaslanırsak güzellişiriz sanıyorlar sanırım ama bizimki doğuştan @sokak sanati @alperuz
Tanıtıcı reklamlar normal reklamlarrdan daha fazla para alıyor(dur bence) ve fairyi değil bernayı yasaklamişlar. Fairynin gıda atık projesi reklamları dönuyorFairy resmen ATV sen kimsin parası neyse ekranına çıkarım demiş helal olsun.
Ben neticeye bakarım PARAYI BASIP ekranına çıkmış marka, helal olsun.Tanıtıcı reklamlar normal reklamlarrdan daha fazla para alıyor(dur bence) ve fairyi değil bernayı yasaklamişlar. Fairynin gıda atık projesi reklamları dönuyor
Olay Berna Laçin Fairy değil Senin dediğine uyarsak Coca Cola israil olayına dönerBen neticeye bakarım PARAYI BASIP ekranına çıkmış marka, helal olsun.
Bakışaçısına göre değişir.Olay Berna Laçin Fairy değil Senin dediğine uyarsak Coca Cola israil olayına döner