Seçici olmadını kendin diyordun öyle sanmıştım vllaHerkesi sevmiyorum tabi o kadar da değilsen beni hafif meşrep mi sandın
![]()
Seçici olmadını kendin diyordun öyle sanmıştım vllaHerkesi sevmiyorum tabi o kadar da değilsen beni hafif meşrep mi sandın
![]()
Seçici değilim de o kadar da her önüme gelene parlak demem yaniSeçici olmadını kendin diyordun öyle sanmıştım vlla![]()
![]()
![]()
Hahah Aaa Tilki Kız gibi Turabi konusunda da anlaşamadım çoğu kişiyle anlasıyoruz sağolsunlarSeçici değilim de o kadar da her önüme gelene parlak demem yani![]()
Aynı insanları sevmeyince ister istemez anlaşıyoruzHahah Aaa Tilki Kız gibi Turabi konusunda da anlaşamadım çoğu kişiyle anlasıyoruz sağolsunlar![]()
![]()
![]()
Bunları genelde sevmedikleri için işime yarıyorAynı insanları sevmeyince ister istemez anlaşıyoruz![]()
yok 2 senedir bakmıyorum,çok vaktimi alıyor eksik olsun amanBunları genelde sevmedikleri için işime yarıyor![]()
![]()
Ama Survivora @eskici ile konustuk hiç yıldız oyuncular almamışlar bu seneSen izliyormuydun onuda bilmiyorumda
![]()
Aaa iyi buna her gün bakılır mı ayoll sen kendini acundan kurtarmışsın darısı diğerlerinin başınayok 2 senedir bakmıyorum,çok vaktimi alıyor eksik olsun aman![]()
Aynen ona para kazandırmıyorum artık çok şükürAaa iyi buna her gün bakılır mı ayoll sen kendini acundan kurtarmışsın darısı diğerlerinin başına![]()
![]()
![]()
Aaa tövbe tövbe herkes sevdiğini satıyor bu aralarRihanna iyice o yolun yolcusu olmuş. Ariana candır![]()
İzlenmiyorda artık reytingte etkisi yok alt sıralarda takılıyor zirveye etkisi kalmadıAynen ona para kazandırmıyorum artık çok şükür![]()
Beter olsunİzlenmiyorda artık reytingte etkisi yok alt sıralarda takılıyor zirveye etkisi kalmadı![]()
![]()
![]()
Şimdi rakip dizileri düşürmekte işe yarıyor aslında yeni sezondan itibaren daha yapmaz acun inş kurtuluruzBeter olsunEskiden 10 reytingten aşağı düşmezdi şimdi 7 zor alıyor
![]()
keşke keşkeŞimdi rakip dizileri düşürmekte işe yarıyor aslında yeni sezondan itibaren daha yapmaz acun inş kurtuluruz![]()
![]()
![]()
Dizi yapacakmış bu kanalda kim dizi izler ayoll kanalı kapatsınkeşke keşke![]()
Kendiini kandırsın,o kadar dizi yaptı hangisi tuttuDizi yapacakmış bu kanalda kim dizi izler ayoll kanalı kapatsın![]()
![]()
![]()
Yamacı batırdı 2 reting alıyordu sanırımKendiini kandırsın,o kadar dizi yaptı hangisi tuttu![]()
daha niceleriYamacı batırdı 2 reting alıyordu sanırımAyrılsakta Beraberizi batırdı
![]()