Aaa benden uyarması kabuğundan çıkarsa görürsünO da kim oluyor beistediğime göz korum
![]()
Aaa benden uyarması kabuğundan çıkarsa görürsünO da kim oluyor beistediğime göz korum
![]()
Sen beni bilirsin kimseye pabuç bırakmamAaa benden uyarması kabuğundan çıkarsa görürsün![]()
![]()
![]()
Aaa ben en çok Musa beye üzüldüm Eşkiya ya Çukura falan alalımSen beni bilirsin kimseye pabuç bırakmam![]()
Eşkıyaya gelsin o da hareket getirsinAaa ben en çok Musa beye üzüldüm Eşkiya ya Çukura falan alalım![]()
![]()
![]()
Oyunculukta Burcu'nun tırnağı bile olamayan isimleri sevenlere bakma bu tür ufak başarısızlıklar herkesin başına gelebilir. Sonraki dizisiyle yine ortalığı silip süpürecek.Burcudan nekadar erken kurtulursalar okadar kardır![]()
![]()
@Forumdash Yine tarihe geçecek hamleler yapmış part part yayınlıyorlar artık![]()
![]()
![]()
Burcudan nekadar erken kurtulursalar okadar kardır![]()
![]()
@Forumdash Yine tarihe geçecek hamleler yapmış part part yayınlıyorlar artık![]()
![]()
![]()
O da kim oluyor beistediğime göz korum
![]()
Aaa bu kadına uygun dizi Fox bence @xBUGRAx alsınOyunculukta Burcu'nun tırnağı bile olamayan isimleri sevenlere bakma bu tür ufak başarısızlıklar herkesin başına gelebilir. Sonraki dizisiyle yine ortalığı silip süpürecek.![]()
Eşkıyaya gelsin o da hareket getirsinAksiyona doyalım
Aaa tamam ozaman @serhatt kapabilirFox'ta rekor kırmıştı. Çokta doğal bi insan kişisel hayatında. Başarılı olsun isterdim.
Beren ve Ariana dışında hepsine göz koyabilirler![]()
Bak vazgeçmiş bile Buğradan
Kenan bile 4 reyting alıyor o yüzden Burcu'ya laf atmaya hakkın yok.
FOX'la uğraşmam için onun gelmesine gerek yok sen iste yeter.
Aaa bu kadın hiç alamıyor ayollKenan bile 4 reyting alıyor o yüzden Burcu'ya laf atmaya hakkın yok.![]()
Hahha Aaa Foz dizileri bana uygun olmuyor oyüzden Burcu oraya giderse izleyeceğim bir dizide olma şansı kalmaz
Aaa @sokak sanati şaşırttı Turabisine göz koy bak napıyorBak vazgeçmiş bile BuğradanSende kraldan çok kralcı oluyosun başıma
![]()
Iyyyy üstüne para versinler yine almam o türbeyiAaa @sokak sanati şaşırttı Turabisine göz koy bak napıyor![]()
Yapım şirketlerini peşinden sürükledi sen istemesen ne olacak.Hahha Aaa Foz dizileri bana uygun olmuyor oyüzden Burcu oraya giderse izleyeceğim bir dizide olma şansı kalmaz![]()
![]()
@Aserat
Hahha Aaa iyi bari onu sevmedine sevindimIyyyy üstüne para versinler yine almam o türbeyi![]()
Aaa bir aksiyon dizisine yine gidecek diye korkuyorum daha bu kadını çekememYapım şirketlerini peşinden sürükledi sen istemesen ne olacak.![]()
Herkesi sevmiyorum tabi o kadar da değilHahha Aaa iyi bari onu sevmedine sevindim![]()
![]()
![]()