Kesin gelir Muge Anlisiz nereye![]()
Tabii farkındaysan Diriliş Osman Kimse bilmez de yoktu
Kesin gelir Muge Anlisiz nereye![]()
Yeni başlıyanları koymamışlar sanırım ama ben Kimse Bilmez ekibi olsam kanalı değiştiriyorum derdimKimse Bilmez nerde... @Çiğdem
Canevim yayından kalkacak zaten 2 reyting alıyor.Yeni başlıyanları koymamışlar sanırım ama ben Kimse Bilmez ekibi olsam kanalı değiştiriyorum derdim![]()
![]()
![]()
Hanzo Burağa özel tekli tanıtım yaparlar şu çakma Karadeniz bitsinde ocakta onun yerine gelir oyüzden erken başlıyorlar zatenCanevim yayından kalkacak zaten 2 reyting alıyor.Ama Kimse Bilmez nerdeyse 5 alıyor, ayıp etmiş ATV...
Aynen Ocak'a kadar idare etse yeter diye düşünüyorlardır.Hanzo Burağa özel tekli tanıtım yaparlar şu çakma Karadeniz bitsinde ocakta onun yerine gelir oyüzden erken başlıyorlar zaten![]()
![]()
@xemrexxx @serhatt @mrt-06 @sokak sanati
Başka dizi yok sanırım şuan Çarşamba ama yaz dizisi gibi oldu Eylül ayında bitme noktasına bile gelebilir evet daha yaz sürer ekim sonuna kadarAynen Ocak'a kadar idare etse yeter diye düşünüyorlardır.Reyting yetersizliğinden daha önce bitmese bari.
![]()
Afili Aşk ekibi olarak güzel bir karşılama düzenleyeceğiz bu diziye.Başka dizi yok sanırım şuan Çarşamba ama yaz dizisi gibi oldu Eylül ayında bitme noktasına bile gelebilir evet daha yaz sürer ekim sonuna kadar![]()
![]()
![]()
Ben en büyük antsiyim bu çakma kardenizinAfili Aşk ekibi olarak güzel bir karşılama düzenleyeceğiz bu diziye.Zamanında bitirecektiniz.
![]()