- Reaksiyon puanı
- 40,339
- Puanı
- 1,060
Kırmızıda olabilir ama illa turkuvaz dersen açık ve şeffaf olmalı.O kadar kötü değil bence@xBUGRAx ve @darksaal @EveN @OzaN sizce nasıl
Tıklayın
Ekli dosyayı görüntüle 5531
Ama senin ki mavi turkuaz değilKırmızıda olabilir ama illa turkuvaz dersen açık ve şeffaf olmalı.Bence.
Ekli dosyayı görüntüle 5534Ekli dosyayı görüntüle 5535
Tabi bu logoların ham hali.
Ben direk renk kat dedim böyle oldu altına ham dedim zaten.Ama senin ki mavi turkuaz değilKırmızı yaptım sendeki gibi değil ama o daha çok göz alıcı oluyor.
Pek bişey değişmiyor baktiğinda Pembe ve morda yapayımBen direk renk kat dedim böyle oldu altına ham dedim zaten.Kırmızıyı göster bi merak ettim.
Bekliyoruz.Pek bişey değişmiyor baktiğinda Pembe ve morda yapayımSonra diğer A harfi olanları bi deneyeyim
Onu @mrt-06 çıkmdan hepsini yeetiştireyim diye aceleden tek ayar yaptım
Sana acele et diyen oldu mu bak ben zaten yarın bakacaktım.Onu @mrt-06 çıkmdan hepsini yeetiştireyim diye aceleden tek ayar yaptımYArın akşam düzenleyip yapmaya çalişcam inş olur
Bilseydim burda oldugunu hiç acele etmezdimSana acele et diyen oldu mu bak ben zaten yarın bakacaktım.
Aslında demin baktım.Bilseydim burda oldugunu hiç acele etmezdimSanki dedin burdayım diye
Ne kızıcam beeeAslında demin baktım.Kırmızı süper olmuş ona animasyon katarsak daha da iyi olur keşke kırmızı yapsalar.
Bi de kızma ama sonuncu yaptığın facia olmuş diğerleri güzel eline sağılık yarında bekliyoruz.
Yarına gif logo isterim animasyonlu.🙄😳Ne kızıcam beeeGörünen köy klavuz istemezAma yarın daha iyisini yapacam (inş)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?