- Reaksiyon puanı
- 40,339
- Puanı
- 1,060
Kırmızıda olabilir ama illa turkuvaz dersen açık ve şeffaf olmalı.O kadar kötü değil bence@xBUGRAx ve @darksaal @EveN @OzaN sizce nasıl
Tıklayın
Ekli dosyayı görüntüle 5531
Ama senin ki mavi turkuaz değilKırmızıda olabilir ama illa turkuvaz dersen açık ve şeffaf olmalı.![]()
Bence.
Ekli dosyayı görüntüle 5534Ekli dosyayı görüntüle 5535
Tabi bu logoların ham hali.![]()
![]()
Ben direk renk kat dedim böyle oldu altına ham dedim zaten.Ama senin ki mavi turkuaz değilKırmızı yaptım sendeki gibi değil ama o daha çok göz alıcı oluyor.
Pek bişey değişmiyor baktiğinda Pembe ve morda yapayımBen direk renk kat dedim böyle oldu altına ham dedim zaten.![]()
Kırmızıyı göster bi merak ettim.
![]()
Bekliyoruz.Pek bişey değişmiyor baktiğinda Pembe ve morda yapayımSonra diğer A harfi olanları bi deneyeyim
![]()
Onu @mrt-06 çıkmdan hepsini yeetiştireyim diye aceleden tek ayar yaptım
Sana acele et diyen oldu mu bak ben zaten yarın bakacaktım.Onu @mrt-06 çıkmdan hepsini yeetiştireyim diye aceleden tek ayar yaptımYArın akşam düzenleyip yapmaya çalişcam inş olur
![]()
Bilseydim burda oldugunu hiç acele etmezdimSana acele et diyen oldu mu bak ben zaten yarın bakacaktım.![]()
Aslında demin baktım.Bilseydim burda oldugunu hiç acele etmezdimSanki dedin burdayım diye
![]()
Ne kızıcam beeeAslında demin baktım.Kırmızı süper olmuş ona animasyon katarsak daha da iyi olur keşke kırmızı yapsalar.
Bi de kızma ama sonuncu yaptığın facia olmuş diğerleri güzel eline sağılık yarında bekliyoruz.![]()
Yarına gif logo isterim animasyonlu.🙄😳Ne kızıcam beeeGörünen köy klavuz istemez
Ama yarın daha iyisini yapacam (inş)