Atv ile Kanal D Yer Değişti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse ben çıkıyorum. Umarım yarın geldiğimde hesabım bende olur.

Hesap ele geçirip Küfür ederek de Günaha giriyorsun
banka hesabımı ele geçirdim???? endgname denk geldi girdim ,direk konu açtım ben alemto diyerek bu 1 . Küfür etmenin bir bedeli vardır ama Kurana el basmak allahın adını boş yere almak vs bunların bedeli yoktur .
Şimdi sıra sana gelirsek yahu sen nasıl birisin çözemedim ki .

benden de iyi geceler umarım yarın konum açık olur
konum kapanırsa kapatılmasına sebep olanalrı israil kapsın (amin)

Alem To bir kenara not edek

Bak azeri sanal doktor adayı
bu kadar korkma benden yahu ben küçüklerime anlayış gösteririm sana abi tavsiyesi sadece Allahtan Kork.
Mesajıma cevap gelmedi her zaman ki gibi
.Fare kediyi görünce kaçacak yer arar gibi sende beni görünce öyle kaçıyorsun .@Even (Sanal Doktor Cıvan Adayı )

dünya çapında diye şike yapmaz mı mantığı çözemedim burası türkiye görüldüğü gibi açık ve net reytinglerle oynandı reytinglerin ölçüldüğü denekler sızdırıldı deşifre oldu birçoğunun ise reyting cihazı bozuldu

benden de iyi geceler umarım yarın konum açık olur
konum kapanırsa kapatılmasına sebep olanalrı israil kapsın (amin)
Konunu boşver hesabın sendeyse dua edersin yarın.
Hackerlekta son nokta. Denk gelmek ne demektir demekki Ozanın profili denk gelseydi forumu patlatacaktı. Allahım sen koru.

Tamam hacı bu gece yeter bu kadar küçüklerimize ders vermek

ee normal o ka çalışıyorlar adamalr onu bunu iyi göstericez ötekini karalıcaz diye

Her şey açık 2007'de TGRT'nin iflasından sonra benzer kanallar korktu sistemi kötülemeye başladılar ve en sonunda SBT geldi.

TNS'nin AGB kadar iyi olduğuna inanıyorum....

Her şey açık 2007'de TGRT'nin iflasından sonra benzer kanallar korktu sistemi kötülemeye başladılar ve en sonunda SBT geldi.

TNS'nin AGB kadar iyi olduğuna inanıyorum....
tns sbt den kat kat iyidir ama agb nin yanında hiçtir güvenilirlik olarak
neyser panpoa iyi geceler sabah işe gidicem

Konunu boşver hesabın sendeyse dua edersin yarın.
Hackerlekta son nokta. Denk gelmek ne demektir demekki Ozanın profili denk gelseydi forumu patlatacaktı. Allahım sen koru.
Beni hacker sanan bir sanal akıllısı
.Allahın adını alma irrite oluyorum 😡😡😡😡😡😡

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...