banka hesabımı ele geçirdim???? endgname denk geldi girdim ,direk konu açtım ben alemto diyerek bu 1 . Küfür etmenin bir bedeli vardır ama Kurana el basmak allahın adını boş yere almak vs bunların bedeli yoktur .Hesap ele geçirip Küfür ederek de Günaha giriyorsun
Mesajıma cevap gelmedi her zaman ki gibiAlem To bir kenara not edek
Bak azeri sanal doktor adayıbu kadar korkma benden yahu ben küçüklerime anlayış gösteririm sana abi tavsiyesi sadece Allahtan Kork.
Konunu boşver hesabın sendeyse dua edersin yarın.benden de iyi geceler umarım yarın konum açık olurkonum kapanırsa kapatılmasına sebep olanalrı israil kapsın (amin)
Tamam hacı bu gece yeter bu kadar küçüklerimize ders vermekdünya çapında diye şike yapmaz mı mantığı çözemedim burası türkiye görüldüğü gibi açık ve net reytinglerle oynandı reytinglerin ölçüldüğü denekler sızdırıldı deşifre oldu birçoğunun ise reyting cihazı bozuldu
ee normal o ka çalışıyorlar adamalr onu bunu iyi göstericez ötekini karalıcaz diye
tns sbt den kat kat iyidir ama agb nin yanında hiçtir güvenilirlik olarakHer şey açık 2007'de TGRT'nin iflasından sonra benzer kanallar korktu sistemi kötülemeye başladılar ve en sonunda SBT geldi.
TNS'nin AGB kadar iyi olduğuna inanıyorum....
Beni hacker sanan bir sanal akıllısıKonunu boşver hesabın sendeyse dua edersin yarın.Hackerlekta son nokta. Denk gelmek ne demektir demekki Ozanın profili denk gelseydi forumu patlatacaktı. Allahım sen koru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?