Atv ile Kanal D Yer Değişti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
140,934
Puanı
1,061
Kanal D geçen sene Kayıp Şehir,Veda ve İntikam gibi dizilerle klasik Kanal D dizilerinin dışına çıkmış ve hüsrana uğramıştı.

Atv ise Huzur Sokağı,Karadayı ve Benim İçin Üzülme gibi Türk halkına daha yakın senaryolarla ve daha iyi castlarla yola çıkmış ve başarılı olmuştu.

Bu sene ise durum tam tersine dönüyor.Atv riskli işlere girişirken Kanal D eski tarzına geri dönüyor.

Geçen sene izleyiciyi drama boğan Atv bu sene Doksanlar,Kaçak,Ben Onu Çok Sevdim gibi dramı ikinci planda olan işlere imza atacak.Bence geçen sene Kanal D'nin başına geleni yaşaması mümkün.

Kanal D ise A.Ş.K.,Kayıp,Çalıkuşu ile klasik dram ve entrika dolu işlerine geri dönüyor.
Aşk dizisinde Nebahat Çehre'nin görünmesi yeterli oalcakları tahmin etmek için.(Zaten konusu da paylaşıldı)
Çalıkuşu dizisi Dudaktan Kalbe'nin değiştirilmiş versiyonu gibi.
Kayıp dizisi her en kadar ab grubuna hitap eden değişik bir iş gibi dursa da fragmandan klasik dram görüntüsü de veriyor.(Adamın karısının yanında çalışan kadınla aldatması vb.)

Kanal D ile Atv'nin temel farkı istedikleri reytingler...
Geçtiğimiz yıl bölüm başı 600 bin liraya mal olan KayıpŞehir bitirilmişti, reytingi de 4'tü.(Bu hesapla HS,Tatar Ramazan gibi diziler Kanal D'de osla bitirilirdi.)

Bu sene Kanal D'de başlayacak işlerden 6 reyting altına düşen (Fatih için 8 reyting maliyetindne dolayı) bitecek gibi.Atv'nin ise dizileri tutturmak için beklemesi gerekiyor.her ne kadar dizilerin istenilen reytinge ulaşamayacağı düşünülse de geçen seneki Alev Alev dizisinden aldıkları dersi unutmamalılar.

@EveN @Forumdash @mrt-06 @Fks14

kanald 2006-2007 den bu yana: İrfan Şahin'in Kanal D'ye gelmesi ile ortalama Türk ailesini beş kişi kabul edip, aile fertlerinin tümüne aynı anda Kanal D izletebilmek.Yaptığı ilk işlerden biri kanalı tematik kanallardan ayırdı ve "tematik kanallarda yayınlanabilecek programları Kanal D' de yayınlamayacağım" dedi.gecen sezon diziler hepsi AGP ye gore dizilerdi ve sistem degisirken diziler tutmadi ama bu yil diziler hepsi TNS e gore.
note:wikipedia dan alinan cumleler var.

Değerlendirmen güzel olmuş bakalım bu sezon zirve kimin olacak?

İrfan Şahin bana kalırsa hiç iyi bir yönetici değil o kadar övüldü övüldü sonra Doğan Star TV'yi emanet etti ama hiç bi şey yapmadı Kanal D'nin kendinde olan başarısını da etkiliyor bence umarım bi çeki düzen verirler.

ATV mi Kanal D mi diyorsanız bana kalırsa her anlamda ATV bir tık önde.

Eline sağlık. @xemrexxx

Hep aynı tip diziler yapıyor.

Vadi, Tatar Ramazan, Kaçak bilmem ne hep aynə teraneler.

Kanal D fanı değilim hala inkar ediyorum, sempatim var o ayrı. Bu yüzden her anlamda Kanal D daha kaliteli.

ATV Vadi ve Karadayı olmasa yandı bitti kül oldu.
Kanal D'nin tüm dizileri tutacaktır bu sene rahatlıkla. Biraz Kayıp'tan şüpheliydim ama onun da fragmanları internetten inanılmaz oranlarda izlenilmiş. Tek sıkıntı Çalıkuşu kalıyor. O dizi de biraz daha yaşlı bir kesime hitap ettiği için internette beklenen ilgiyi göremeyecek ama reytingleri iyi olacaktır. Yani ATV'nin Kanal D karşısında hiç şansı yok.

Hep aynı tip diziler yapıyor.

Vadi, Tatar Ramazan, Kaçak bilmem ne hep aynə teraneler.

Kanal D fanı değilim hala inkar ediyorum, sempatim var o ayrı. Bu yüzden her anlamda Kanal D daha kaliteli.

Şuan ki dizileri için demiyorum zaten şuan ATV'yi hiç izlemiyorum bitek Kim Milyoner Olmak İster ve Vadi var izlediğim geçmişte ki ATV'den bahsediyorum onun hatırı ile ATV dedim.

Avrupa Yakası , Bir İstanbul Masalı , Asmalı Konak ve birçok uzun süreli ve çok reytingli dizi yaptı ama Kanal D'nin o kadar tutmuş bir dizisi yok Ciner döneminde ki ATV çok iyidi onun hatırı ile ATV benim için yeri ayrıdır.

Şaka mı yapıyorsun? Aşk-ı Memnu, Yaprak Dökümü, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Geniş Aile, Binbir Gece, Asi, Hanımın Çiftliği, Fatmagülün Suçu Ne?, Ruhsar, Bayanlar Baylar, Çılgın Bediş, Melek Apartmanı, Unutabilsem, Ateş Dansı, Yılan Hikayesi, Aşkım Aşkım, Çifte Bela, Berivan, Kınalı Kar, Sahra, Çemberimde Gül Oya, Yabancı Damat, Haziran Gecesi, Gümüş, Ihlamurlar Altında bu efsane diziler nerden çıktı?

Geçmiş reytingleri paylaşıyorum görüyorduk ATV'nin dizileri fark atıyordu senin yazdıklarının hepsi efsane mi bi de ATV'yi say bakalım.

Adam üşenmeden yazmış beyler ama çok haklı. Forza Kanal D.

Geçmiş reytingleri paylaşıyorum görüyorduk ATV'nin dizileri fark atıyordu senin yazdıklarının hepsi efsane mi bi de ATV'yi say bakalım.
Valla senin için ATV`nin diziler efsane olabilir ama benim bildiğim bir kaç dizisi var.

ATV'de bu sene izleyeceğim bir tek KARADAYI'm var.Geçen sene nerdeyse atv izliyordum.Beklediğim diğer 2 dzi olarak Ben Onu Çok Sevdim (illa bi bakıcam panaya rağmen) ve Bugunun Saraylısı. 90'ları onca övdüm ama umdugum bir iş olarak sunulmadı

Kanal D'de bu sene daha hazırlıklı nerdeyse baştan aşaği yapılandı.O kadar çok dizi yayınlayacak ki onu izlemesen mutlaka öbür dizilerinden birisi izleyeceksin.Kanal D çok dizi yaparak hatta bir gecede 2 dizi yayınlayarak yine aynı izleyici seviyesine ulaşacaktir.

bir gün x factor kaldı 6 gün
fatih,merhamet,aşk,as,intikam,galip,çalıkuşu,kayıp,yd,gb 10dizi etti

atv açık ara önde dizileri süper kanal d de izlenecek adam akıllı tek bir dizi bile yok

xemrexxx post: 1443889 member: 86493' Alıntı:
bir gün x factor kaldı 6 gün
fatihmerhametaşkasintikamgalipçalıkuşukayıpydgb 10dizi etti
Gördün mü dizileri tutmasa bile öbürünü izlemeyen diğerini izleyecektir
X faktör var bide beklediğim

revanın saydığı dizilerin yarısını ilk kez duydum efsanelere bak hele Allah ım ya kanal d yi övecem diye neler yapıyo adam

Forumdash post: 1443893 member: 86944' Alıntı:
Gördün mü dizileri tutmasa bile öbürünü izlemeyen diğerini izleyecektir
X faktör var bide beklediğim
x factor bir gün kalan 5 gün 2 şer dizi pazara da bbeb üstüne film
ya şans kapıda üğstüne film

takas post: 1443894 member: 85124' Alıntı:
revanın saydığı dizilerin yarısını ilk kez duydum efsanelere bak hele Allah ım ya kanal d yi övecem diye neler yapıyo adam
Ok.

Kanal D'ye haftanın 7 günü yetmeyecek bence bu gidişle.

haluk un yokluğunu hissetmeyeceğiz anlaşılan herkes kendi kanalının haluk u olmuış
o dizi tutmaz bu dizi tutmaz o en az 10 reyting

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...