Albüm de çıkarır dizi de yapar seni ilgilendirmez denizcan.Bunlar dizi mi çekiyor albüm mü?![]()
Albüm de çıkarır dizi de yapar seni ilgilendirmez denizcan.Bunlar dizi mi çekiyor albüm mü?![]()
Bu nasıl bir tavır böyle?Albüm de çıkarır dizi de yapar seni ilgilendirmez denizcan.sen sevdaluk tekrarlarını izlemeye devam et
![]()
benim en bayıldığım tavır.Bu nasıl bir tavır böyle?![]()
Ulan İstanbul hep şarkı çalıyor yalan mı yani şimdibenim en bayıldığım tavır.en marmelatlısından
![]()
yalan değil ama bunun sana ne sakıncası var, sana albüm yapmıyolar diye fesatlığa gerek yokUlan İstanbul hep şarkı çalıyor yalan mı yani şimdi![]()
Ben diziyi başarısız bulmuyorum zaten öyle bir cümle kurmadım hatta ben izlerim diyordum diziyi ama Pazartesi günü Beni Böyle Sev varken bu diziye başlamazdım zaten. Salı başlatsalardı ya da Perşembe o zaman izlerdim.yalan değil ama bunun sana ne sakıncası var, sana albüm yapmıyolar diye fesatlığa gerek yok![]()
bahanelerini duymak istediğimi söyledim mi ki sana ?Ben diziyi başarısız bulmuyorum zaten öyle bir cümle kurmadım hatta ben izlerim diyordum diziyi ama Pazartesi günü Beni Böyle Sev varken bu diziye başlamazdım zaten. Salı başlatsalardı ya da Perşembe o zaman izlerdim.![]()
Sen çok konuştun kot kafa bir de işimiz gücümüz yok bu tripcanın triplerini çekeceğiz.bahanelerini duymak istediğimi söyledim mi ki sana ?![]()
çekiceksin tabii, benim tüm kaprislerimi siğneye çekmek zorundasın, duydun mu beni ?Sen çok konuştun kot kafa bir de işimiz gücümüz yok bu tripcanın triplerini çekeceğiz.![]()
Çekeriz anasını satayım ne olacak sanki tek senin kaprislerini mi çekiyoruz sankiçekiceksin tabii, benim tüm kaprislerimi siğneye çekmek zorundasın, duydun mu beni ?)
şöyle, arada edebi alıntılarda yapÇekeriz anasını satayım ne olacak sanki tek senin kaprislerini mi çekiyoruz sankiGülü susuz seni bensiz bırakmam
![]()
Edebiyat'ı sevip sevmediğini sordum mu? Hatırlamıyorum daşöyle, arada edebi alıntılarda yapSeverim edebiyatı
![]()
tuzağa değilde pişkin bi taklidin içine düştüm desem daha doğruEdebiyat'ı sevip sevmediğini sordum mu? Hatırlamıyorum daGeldin mi şimdi kendi tuzağına
![]()
Hadi len taklitler asıllarını yaşatırmış bak ben senin popünü koruyorum.tuzağa değilde pişkin bi taklidin içine düştüm desem daha doğru![]()
popülaritemi mi demek istedinnHadi len taklitler asıllarını yaşatırmış bak ben senin popünü koruyorum.![]()
Ne anladıysan o işte.popülaritemi mi demek istedinn![]()
burdan anladığım, senin taklitçi kot kafa bi vatandaş olduğunNe anladıysan o işte.![]()