Attın Kalbime Demirden Pençe

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
159,820
Puanı
1,060
Şebnem Bozuklu albüm çıkarmalı kesinlikle şimdi dinledim yine süben olmuş. Dizinin son bölümünü de şimdi izleyeceğim :)

Videoyu yukleyen zat-ı muhterem kişiye repertuarını genişletmesini tavsiye ederim :F Nesi "yeni" bu şarkının??? Onu geçtim "hit"liği nerde???

Abartma yahu Kalbimin Tek Sahibine ve Yanarım tek şarkı. Sıla Vaziyetler, Yabancı ve Saki sonrasında Reverans. Ve halâ en çok satan 2.albüm 😉
ben halkın dinlemesine bakarım youtubede 27 milyonu geçmiş yanarım üstelik ilk yüklenen video silinmesine rağmen :A

Yaren'e yakışmadı bence şarkı. :(
bu seferkini severek yapmadı ki panpa durumu kurtarmak için :( hep o maho kılıklı esra cadısı :(

ben halkın dinlemesine bakarım youtubede 27 milyonu geçmiş yanarım üstelik ilk yüklenen video silinmesine rağmen :A

bu seferkini severek yapmadı ki panpa durumu kurtarmak için :( hep o maho kılıklı esra cadısı :(
Ee ne var bunda. Neticede dizi kitlesi olan dizi dinler tabi. :A

Esra'm doğruları söylüyor suçlu oluyor. :( Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış. ss

diziden defolsun gitsin pis entrikacı kıskanç :( insan ablasına çeker sevimli olur azıcık :(

ulan istanbul un 27 milyonluk kitlesi var demek 😱 30 reytingten fazla 😱
Onu demiyorum çicor yani demek istediğim diziyi izliyorsan en az 1 kişi bu şarkıyı rahatlıkla 20 kere dinlemiştir. :D