xBUGRAx
Süper Emekli
Neden?Keşke başka kanalda bir diziyle başlasaydı ilk işine.![]()
Neden?![]()
![]()
Anladım.Kaç dizi başlayacak kanal tüm dizilerine eşit ilgi göstermeyecek.![]()
neden olacak kanal d de dizi mi var hiçbiri tutmuyo ondan diyo buğraNeden?![]()
![]()
GB ve AS var.neden olacak kanal d de dizi mi var hiçbiri tutmuyo ondan diyo buğra![]()
onlarda zorla 5 alıyolar be agaGB ve AS var.![]()
O iş seneye kaldı yüksek ihtimal çünkü Pana ile ATV anlaşma yaptı hemde öbür aklıma gelmedi ismi o dizi için yine seneye kaldı.onlarda zorla 5 alıyolar be agashow bi şaha kalksın sen o zaman gör bi vadiyi alsalar başka bişey istemiyorum ama bu iş olacak gibi bi his var içimde
o görüşme boşuna yapılmadı
![]()
duyan da diğer kanalla lost,prison break falan yayınlıyor sanacakO iş seneye kaldı yüksek ihtimal çünkü Pana ile ATV anlaşma yaptı hemde öbür aklıma gelmedi ismi o dizi için yine seneye kaldı.![]()
AB Grubu için ne düşünüyorsun orada daha iyi?![]()
Ben soru soruyom bana mı dediniz?duyan da diğer kanalla lost,prison break falan yayınlıyor sanacak![]()
yok genel ortaya öyle karışık Allah berekett versin cümlemizin amenBen soru soruyom bana mı dediniz?
Gayet laf sokmadan tarafsız şekilde....
Göndermelerin bitmedi bugun Emre.yok genel ortaya öyle karışık Allah berekett versin cümlemizin amen![]()
gani bile kendi çapında gönderme yapmaya kalkmış ben yapmışım çok muGöndermelerin bitmedi bugun Emre.![]()
Gani ile kendini nasıl bir tutuyorsun Emre.gani bile kendi çapında gönderme yapmaya kalkmış ben yapmışım çok mu![]()
evet bence de çok güzel göndermeleri var mesela bir orço ve dilkopat a bakan insan eğitim sisteminin ne ka harkulade olduğunu direkt anlarGani ile kendini nasıl bir tutuyorsun Emre.
Gani ya gani yüce Rabbim Gani'yi gœnderme yapsın diye yaratmış MaşAllah yav.![]()