M TV Ateşböceği İle Kim Bilir? Konuk Yarışmacı Tolstoyevski

Niye canım hep bu saatte yapıyorum ben yarışmayı:A şimdiye kadar kimsede itiraz etmemişti:A
Ama yarışmacın ve arkadaşlarına uymuyor :A şuan Derbi maç. Konuda yazanlar maça bakıyor ondan :A
Ben zaten her hafta diyorum. Bana uymayan bir vakit :A
------

Benim için geç canım çocukların okulu var büyük ihtimalle yarın yapabilirim yarın olsun da haber ederim:A
Sağlık olsun. Bana maalesef ne Pazartesi ne de salı uyuyor. Bundan dolayı yarışacağım VMYM Çarşamba olacak :A
Ve zaten bana göre yapılmasın. Sağım solum belli olmuyor :A

Ama yarışmacın ve arkadaşlarına uymuyor :A şuan Derbi maç. Konuda yazanlar maça bakıyor ondan :A
Ben zaten her hafta diyorum. Bana uymayan bir vakit :A
ya erteledik tamam oldu bitti şimdiye kadar kimse sorun etmeid saati sizlerde yarışmaları akşam yapıyorsunuz diye ben de o saate aldım benim için öğlen saatleri daha uygun ona bakarsanız :A
------

Bu arada ben ne zaman yarışacağım bu yarışmada @AteşBöceği 🤗
Yarışacağım derken konuk olmayı mı kast ediyorsun anlamadım(b)

• Güldürdün
Reactions: Dosi
ya erteledik tamam oldu bitti şimdiye kadar kimse sorun etmeid saati sizlerde yarışmaları akşam yapıyorsunuz diye ben de o saate aldım benim için öğlen saatleri daha uygun ona bakarsanız :A
------

Yalnız ben değil Tols'un kankaları dedi maç var :A yoksa bak şuan burdayım :A 1 saat kalabilecektim :A
Tols kendiside maça kaçtı şuan :A

------

Konuk 🤗

• Harika
Reactions: AteşBöceği
YENİ BÖLÜM | YARIN AKŞAM
ATEŞBÖCEĞİ İLE KİM BİLİR

------

Arkadaşlar kanaldan bir açıklama geldi.Yarın görüşmek üzere.

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Dosi