- Reaksiyon puanı
- 3,666
- Puanı
- 410
Benim için geç canım çocukların okulu var büyük ihtimalle yarın yapabilirim yarın olsun da haber ederim10 nasıl senin için @AteşBöceği ?
Benim için geç canım çocukların okulu var büyük ihtimalle yarın yapabilirim yarın olsun da haber ederim10 nasıl senin için @AteşBöceği ?
Ama yarışmacın ve arkadaşlarına uymuyor şuan Derbi maç. Konuda yazanlar maça bakıyor ondanNiye canım hep bu saatte yapıyorum ben yarışmayı şimdiye kadar kimsede itiraz etmemişti
Sağlık olsun. Bana maalesef ne Pazartesi ne de salı uyuyor. Bundan dolayı yarışacağım VMYM Çarşamba olacakBenim için geç canım çocukların okulu var büyük ihtimalle yarın yapabilirim yarın olsun da haber ederim
ya erteledik tamam oldu bitti şimdiye kadar kimse sorun etmeid saati sizlerde yarışmaları akşam yapıyorsunuz diye ben de o saate aldım benim için öğlen saatleri daha uygun ona bakarsanızAma yarışmacın ve arkadaşlarına uymuyor şuan Derbi maç. Konuda yazanlar maça bakıyor ondan
Ben zaten her hafta diyorum. Bana uymayan bir vakit
Yarışacağım derken konuk olmayı mı kast ediyorsun anlamadımBu arada ben ne zaman yarışacağım bu yarışmada @AteşBöceği 🤗
Yalnız ben değil Tols'un kankaları dedi maç var yoksa bak şuan burdayım 1 saat kalabilecektimya erteledik tamam oldu bitti şimdiye kadar kimse sorun etmeid saati sizlerde yarışmaları akşam yapıyorsunuz diye ben de o saate aldım benim için öğlen saatleri daha uygun ona bakarsanız
------
Yarışacağım derken konuk olmayı mı kast ediyorsun anlamadım
Konuk 🤗ya erteledik tamam oldu bitti şimdiye kadar kimse sorun etmeid saati sizlerde yarışmaları akşam yapıyorsunuz diye ben de o saate aldım benim için öğlen saatleri daha uygun ona bakarsanız
------
Yarışacağım derken konuk olmayı mı kast ediyorsun anlamadım
Bir sonraki haftaya düşünüyordum seni de soracaktım hattaKonuk 🤗
Sorualrı sen hazır ediyorsun sandımBir sonraki haftaya düşünüyordum seni de soracaktım hatta
Sen şimdiden soruları hazırla uygun bir gün belirleyip yapalım 😉
Aaaa ben mi hazırlıyorum soruları..Bir sonraki haftaya düşünüyordum seni de soracaktım hatta
Sen şimdiden soruları hazırla uygun bir gün belirleyip yapalım 😉
Ertelendi galiba
Bende şaşırdımAaaa ben mi hazırlıyorum soruları..
Ne durumdasınız anca gelebildim
Maça kaçtı herkesBaşlamadınız mı?
Neyse işime gelirBende şaşırdım
Maça kaçtı herkes
Uzak şehrin masalı izliyom bende ama misafir var ses duyamıyomBende şaşırdım
Maça kaçtı herkes
Neyse işime gelir
Herkesin işine gelmiş durum @TolstoyevskiUzak şehrin masalı izliyom bende ama misafir var ses duyamıyom
İyi ki maç varmış.Herkesin işine gelmiş durum @Tolstoyevski
Tabii öyle oldu kına yakıyosHerkesin işine gelmiş durum @Tolstoyevski
Beşiktaş'ın maçı olsa kimse kaçmazdı forumda herkes GS FB diye dağılıncaBende şaşırdım
Maça kaçtı herkes