'Ateş Kuşları'nın Yeni Senaristleri Belli Oldu! Kadroya 4 Yeni İsim! | ATV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
72,736
Reaksiyon puanı
57,872
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
20230103_131357-jpg.119829

ATV'nin Bozdağ Film imzalı sevilen dizisi 'Ateş Kuşları'nda yeni bir dönem başlıyor.

İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan ve Görkem Sevindik'in başrolünü paylaştığı yapımı bu hafta yayınlanacak olan bölümden itibaren İsa Yıldız, Ayça Mutlugil, Serdar Oğuz, Zeynep Uzma ve Mahmut Bora Erdem kaleme almaya devam edecek.

Yaşanılan ayrılıkların ve değişikliklerin ardından yeni bir dönemin başlayacağı belirtilen yapımın kadrosuna Şahin Çelik (Çelik), Mustafa Kırantepe (Seyfi), Gökçem Çoban (Ayça) ve Simay Eşme (Su) dahil oldu.

GDd34A-WYAAJYKx

GDd34BDWEAA8_1H

GDd34A-WYAEtQKL
GDd34A8WQAArgyU


Ateş Kuşları, yeni bölümüyle cuma 20.00'de ATV'de!
 
  • Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Sadece, Mustafa Kırantepe ve Şahin Çelik'i tanıyorum. Ayrıca dizi uzatmalarında uzatmasını oynuyor.
 
  • Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Çelik (Şahin Çelik)
Emekli albay ve askeri hakim. Köksüzler'in gecekondu mahallesindeki ev sahibi. Kızı Ayla ve Ayla'dan olan torunu Yusuf'u kaybetmiştir. Emeklilikten sonra eşi ve kızı Alev'le birlikte gecekondu mahallesindeki şimdi viraneleşmiş baba evinde kalmışlardır. Eşini de yitirince bu evin kapısına kilidi vurup yakındaki daha elit bir semtte müstakil bir eve taşınmıştır. Eski evin olduğu mahallede nispeten daha iyi bir evde oturmaktadır.
Seyfi (Mustafa Kırantepe)
Mahallenin emlakçısı. Mahalleye çökmeye çalışan bir inşaat firmasının avantacı elemanı aynı zamanda, işlerine aracılık ediyor. Tüm mahalle sakinlerini parayla yahut baskıyla sindirmiş, bir şekilde arazilerini firmaya satmaya ikna etmiştir. Tam bir dedikoducu ve manipülasyon ustası sinsi bir karakter. Su adında dünya iyisi ve güzeller güzeli, hiç ona benzemeyen bir kızı vardır.
Ayça (Gökçem Çoban)
Çelik Bey'in kızı. Yakın zaman önce bir şirkette yönetici asistanıyken işten kovulmuştur. Maddi olarak zordadır ve iş aramaktadır. Hiç buluşmadan chat ve görüntülü görüşme üzerinden tanıdığı; zekasından ve mesleğinden etkilendiği manipülasyon ustası karizmatik bir adamla internetten uzak ilişki yaşamaktadır. Aşk vaadiyle kendisini kandıran bu adamın ağında, elindeki avucundaki tüm parayı kaybetmiştir ve kaybetmeye de devam etmektedir. Çelik'in bu ilişkiden haberi yoktur. Alev bu sebeple maddi olarak batık durumdadır ve babasını gecekondu mahallesindeki viranelerini, gelecek iyi parayı bahane ederek satmaya zorlamaktadır. Çelik sebebini bilmediği ve sadece para hırsı zannettiği kızının bu halinden dolayı ondan uzaklaşmıştır.
Su (Simay Eşme)
Emlakçı Sabri'nin kızı. Babasının aksine iyi kalpli bir kızdır. Köksüzler mahalleye taşındıkları ilk andan itibaren dikkatini çekmiştir. Onların birbirine olan bağlılıkları ve sıcak kanlılıklarına hayran kalmıştır.