Kim görecek ki? Peki madem bu kadar özel sen niye söylüyorsun.Şimdi orasını karıştırma sen. Herkesin için söylenmez böyle şeyler.
Kim görecek ki? Peki madem bu kadar özel sen niye söylüyorsun.Şimdi orasını karıştırma sen. Herkesin için söylenmez böyle şeyler.
Ben detay vermeden söyledim. Detay tehlike yaratır.Kim görecek ki? Peki madem bu kadar özel sen niye söylüyorsun.
Ben direkt anladım valla, zaten detay ver demedim yazdığın şeyi doğrulatmak istedim.Ben detay vermeden söyledim. Detay tehlike yaratır.
Teşkilattan olduğumu sadece bu kadarıyla söyleyebilirsin demişlerdi. Zaten teşkilat gizli değil ki detaylar gizli. Onun bu kadarını anlasan da fark etmez.Ben direkt anladım valla, zaten detay ver demedim yazdığın şeyi doğrulatmak istedim.
İstersen mesajları sileyim.Teşkilattan olduğumu sadece bu kadarıyla söyleyebilirsin demişlerdi. Zaten teşkilat gizli değil ki detaylar gizli. Onun bu kadarını anlasan da fark etmez.
Bunu bende yapabilirim ama gerek yok. Deşifre olmadık sakin ol.İstersen mesajları sileyim.
Sen benim mesajlarımı silemezsin.Bunu bende yapabilirim ama gerek yok. Deşifre olmadık sakin ol.
Ego tatmini mi yapıyorsun şimdi senSen benim mesajlarımı silemezsin.Sakinim zaten, sen sorun ettin diye dedim.
Yani o manada demedim teknik açıdan silemezsin demiştim.Ego tatmini mi yapıyorsun şimdi senYok ya sen bu işi beceremeyeceksin seni teşkilattan attırmak lazım.
Anladım ben seni tamam.Yani o manada demedim teknik açıdan silemezsin demiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?