Asuman Dabak'tan Kadın Oyunculara Taş!

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,379
Puanı
1,060
thumbnail_1410344679.jpg

Nuri, Tatlı Hayat gibi dizilerde oynayan ve çok beğenilen Asuman Dabak'ı en son Pis Yedili'de görmüştük. Şu sıralar ise yeni bir dizide yer alan Dabak'tan hem kadın oyunculara hem de dram dizilerine taş geldi.

Hayat Yokuşu dizisinde rol alan sevilen oyuncu kadın oyuncuların seksi ve güzel görünce endişe içerinde olmalarına anlam veremediğini şu cümlelerle anlattı:
" Kadın oyuncular genellikle güzel kadın rolüyle ön plana çıkmayı hedefliyor. Seksi ve güzel kadın olmakla ilgili kaygıları var. Dramada birçok oyuncu oynayabilir ama komedi dünyanın en zor işi. Yurt dışında hem dramayı, hem de komediyi başarıyla oynayabilen aktöre komedyen deniyor. Ama bizde bunun karşılığı komikseniz komedyensiniz. Kadın komedyen sayısı az. Rahmetli Adile Naşit, yeri doldurulamaz bir yetenekti, Ayşen Gruda ise yaşayan bir efsane.''​
diyerek dram dizilerinde bolca yer alan oyunculara da taşı attı. Ünlü oyuncu sevdiği yeni nesil kadın oyunculardan ise şu sözlerle bahsetti:​
Günümüzde ise Demet Akbağ, Yasemin Yalçın, Binnur Kaya, Ezgi Mola, Gonca Vuslateri ve Gupse Özay çok başarılı."​

Doğru demiş. Komedyenlik çok çok zor bir iş. Asuman Dabak da yıllardır birçok projede rol aldı. Bazen sadece başarılı oyunculuk yetmiyor. Dediklerine katılıyorum...

Hepsinin ortak noktası komedi oyuncuları olmaları, dram oynayanlardan kimi beğeniyormuş acaba.:)

ne demiş ki binnur kayayı,ezgi molay beğeniyim demiş beğenmeseydi senin gibi kıskançlığı ortaya çıkardı.f
ne diyecek ayoll kadın oyuncular güzellikleriyle ön pilana çıkmaya çalısıyor diyor orası ilgilendiriyor benide rol yetenekleri yok hepsi başka taraflarıyla ön pilana çıkmaya çalısıyor
:kiki::kiki:

genellikle demiş iştee
kadın oyuncular genellikle güzel kadın roluyle ön pilana çıkmaya çalısıyor demiş
bu ne demek oluyor oyunculukları yok başka yönleriyle ilgi görmeye çalısıyor demek bence 🙂
ayol sende güzellik yok olmayan güzelliğinle ön plana çıkmaya çalışıyon bırak güzel olanlar ön plana çıksın bi zahmet :F

ayrıca ben zaten sadece güzel olanları beğenmiyorum oyuncu olarak

Güzel konuşmuş bencede :)
Ben Yalan Dünya'da ki kadın oyuncuları oyunculuğundan dolayı sevmiyorum :D
Ama oyunculuk dışında severim :)
Ezgi Mola iyidir :bhr:

ayol sende güzellik yok olmayan güzelliğinle ön plana çıkmaya çalışıyon bırak güzel olanlar ön plana çıksın bi zahmet :F

ayrıca ben zaten sadece güzel olanları beğenmiyorum oyuncu olarak
sanane beee sana inattt sokakta gördüğüm kameraya saldırıcam haberlere çıkıcam:kiki::kiki: