2016 Assassin's Creed - Film Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,849
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
2094766.jpg

Assassin's Creed (2016)

Türü: Aksiyon, Macera, Fantastik
Yönetmen: Justin Kurzel
Senaryo: Michael Lesslie (screenplay), Adam Cooper (screenplay), Bill Collage (screenplay)

Oyuncular:
Michael Fassbender
Marion Cotillard
Jeremy Irons
Brendan Gleeson
Charlotte Rampling

IMDb Sayfası

Filmin Fragmanı

Filme ilk çıktığı gün gittim ve açıkçası hiç başarılı bulmadım. Uzun yorumumu fırsat bulduğum zaman yaparım ama düşüncem kesinlikle olumsuz. Sinemada gidip izlemeye değecek bir film değil kesinlikle.

Filmi izledik ama ben filmi beğenmedim. Aslında Assassin's Creed oyunlarının hiçbirini oynadım. Bunu kendimde eksik olarak görüyorum :D İnternetten okuyarak öğrenmeye çalıştım konusunu. .Oyunculuklar da orta seviyeydi. Deli Göz Moody de vardı filmde :D 3 film yapacaklarmış. Biraz daha kısa olmalıydı. İspanyolca hiç çevrilmemiş o bölümlerde boş boş anlamadan baktık. Anlaşılması az da olsa zor ama diğer filmlerin iyi olacağını düşünüyorum

Filmi vizyona girdiği gün izledim ve başarılı bulmadım.

Bu konu ile çok daha iyi bir film yapılabilirdi diye düşünüyorum.

Senaryonun çok kopuk kopuk olduğunu düşünüyorum. Filmin işlenişini hiç başarılı bulmadım. Finalide pek iyi ve etkili değildi bence.

Onun dışında filmin baş rolü Michael Fassbender çok daha iyi bir performans sergileyebilirdi bana göre, yeterli bulmadım oyunculuğunu bu filmde.

Filmin bana göre tek olumlu yanı ise aksiyon sahneleriydi. Özellikle at sürdükleri sahneler.

5/10

Filmi beğenen tek benim herhalde. :A Öncelikle oyununu hiç oynamadım. Ama filmini heyecanla bekledim. Ki bence beklediğime de değmiş.

Film beni sıkmadan sonuna kadar izletti. Zaten bu Assassin şeylerine felan meraklıydım. Aksiyon sahnelerinde epey coştum. O atlamalar felan beni baya etkiledi.

Başrol ikilisi zaten sevdiğim isimlerdi. Bu filmde de baya bir etkili buldum onları. Bence rollerinin altından kalkmışlar. Fassbender o çılgın adam rollerini gerçekten çok iyi oynuyor.

Filmin sonuna bakarsak bunun bir devam filmi gelecek büyük ihtimalle. Bende seve seve beklerim. :A

8/10