Aslan, Alanya'ya Acımadı: 6-0

Fenerbahçeye bir destek atsınlar cumhurbaşkanıda kongre üyesi amerikadan sponsor buldu fenere oldu olan papaz olayından sonra @Çiğdem- böyle tesadüf olmaz chobani olacaktı @Çiğdem- @Bully Amerikanın yaptırımı feneri durdurdu

Bana bi şei yazsana, hep karıştırıyorum. FB mi sizi 6-0 yendi yoksa siz mi? Veya tam tersi sorular 7-0 için mi geçerli?
6 Kasım 2002'de FB bizi 6-0 yendi. Sadece Kadıköy'de bize karşı üstün olmakla övünürler zaten, kupaları, şampiyonlukları hep biz alırız. Michel Platini şöyle bir söz kullanmış:

"Büyük takımlar aldıkları kupalarla, küçük takımlar ise yendikleri büyük takımlarla övünür."

Artık buradaki büyük-küçük takım ayrımını sen yaparsın. Biz FB'yi 12 Şubat 1911'de 7-0 yenmişiz. Ama onu bir övgü aracı olarak kullanmam ben, şahit olduğum bir şey değil sonuçta, ta milattan önce.

Aaa işte böyle böyle her gün bir eşyler anlatıp aklımı daha karıştıyıor zaten futboldan anladım bir şey yok pompy i dinleyince dahada karışıyor hatlar
@Bully

Aslında benim çağrışımdan kastım Real Madrid'ti. Aşırı alakasız ahahahaha.

oyıl 18 takım enazından 7.de bitirebilirdiniz Beşiktaş şansına size fazla atsa yanmıştı beşiktş 9 atsaydınız şampiyon yapmazlardı 9.yaparlardı @Bully

Aslında benim çağrışımdan kastım Real Madrid'ti. Aşırı alakasız ahahahaha.
Biz Real Madrid'den Süper Kupa aldık, 6-1 maçın rövanşında da 3-2 yendik. Real Madrid'i yenebilecek kaç tane babayiğit var?

Şifreli şifreli konuşup uğraştırıyorsun adamı, hastayım zaten. ss

Tebrikler takımıma

Çocukluk aşkımsın, sen ilk göz ağrımsın
Kimseyi kimseyi sevmedim senin gibi
Sevdanın uğruna terkettim herşeyi
Hayatın anlamı Galatasaray

Biz Real Madrid'den Süper Kupa aldık, 6-1 maçın rövanşında da 3-2 yendik. Real Madrid'i yenebilecek kaç tane babayiğit var?

Şifreli şifreli konuşup uğraştırıyorsun adamı, hastayım zaten. ss
Ne şifrelisi be, gayet açığım.

"Tarihte hangi takım, 2 dakika içerisinde Real Madrid'e 2 gol atmış?" Bu, saydığın şeylerin hepsinden kat ve kat daha da havalı. Bir dahakine bunu kullan.

Evet, çoğu insan bana hastadır. İlk değilsin.

Güle oynaya galibiyet ve maç sonu üzücü haber modeste iptal 2"forvet 1"stoprer ve 72"saatte hmm

6 deyince akla ilk Fener maçı gelir maalesef, sen değişik olduğun için. ss

Tamam canım aklımda bulunsun

Gücümüze karşı yenilenler, bize hasta diyorlar

1 Yıldır göremedik bu sefer gelmesi lazım ama bu sefer beklediğim kişi başka olacak Sizde fotosuyla acunun ayoll
beşiktaşın teknik direktörü kovulabilir Bursa deplasmanı Malatya vodafone parkta ardından fenerbahçe kadıköyde Tolganın sakatlığı ömür boyu sakatlık olabilir