Show Asla Vazgeçmem - Dizi Yorumları

Adam soyunmaktan başka bir şey yapmıyor o dizide nesini izliyorsun? Bu bölüm kaç defa soyunup havuza girdi? :A

Üstte Fatmagül'ü yani Beren'i geçmiş yazmışsın daha ne yapalım. :A
bir ülkede sadece o da bizim sayemizde beroş 2 kere üst üste yanlış tercih yaptı biz de kalmini kırdık :A

59. BÖLÜM FİNAL FRAGMANI

BÜYÜK VEDA Fragmanı muhteşem olmuş. :T @xemrexxx @denizz19

@OzaN bu renklerle niye oynadın ya ne güzel açık sarıydı, şey sarısına çevirmişsin etiketi resmen. :T:

59. BÖLÜM FİNAL FRAGMANI

BÜYÜK VEDA Fragmanı muhteşem olmuş. :T @xemrexxx @denizz19 @sokak sanati

@OzaN bu renklerle niye oynadın ya ne güzel açık sarıydı, şey sarısına çevirmişsin etiketi resmen. :T:

@OzaN
ohhh sonunda bitiyor demek cesur yürek gelecek bir an önce bunlar kenara çekilsin artık :A

Yani onun gibi. .ss

Neyse Cesur Yürek ortalığı yıkacak inşallah en azından TOTAL'i alırız gibi Perşembe zirvedeki dizi 5.50 reyting zor aldı geçen hafta. :A
6 reyting geçen sezon perşembeye yetiyordu sanırım bu sezonda öyle olacak şuan vadi kitlesinden 6 reyting bence cesur yüreğin cebinde duruma göre yükselebilir bile inş içerde dizisinden sonra cesur yürekte tutar :Z

Vatan Haini gelirse etkileyebilir ama? :D
tozu dumana katar ayoll :F

diğer kanallar 9 ar reytingle 1.olurken geçen sezon 5-6 reytingle 1.olunuyordu perşembe millet televizyon izlemiyor sanki Halit bey kanal d kanalını ayağa kaldırır ama bodrum masalı ile devam ederseler hapı yutarlar vlla :A :A :A

tozu dumana katar ayoll :F

diğer kanallar 9 ar reytingle 1.olurken geçen sezon 5-6 reytingle 1.olunuyordu perşembe millet televizyon izlemiyor sanki Halit bey kanal d kanalını ayağa kaldırır ama bodrum masalı ile devam ederseler hapı yutarlar vlla :A :A :A
Kız ben de onu diyorum işte o dizi çok tutarsa Cesur Yürek'i etkiler. :A

Kız ben de onu diyorum işte o dizi çok tutarsa Cesur Yürek'i etkiler. :A
ama ben o diziyide merak ediyorum halit beyi sadece muhteşem yüzyılda izlemedim diğer dizilerini izledim bu yeni dizide konusu bana uyuyor oyuncu kadrosuda çok iyi ay bırakalım tutsunda birazda @Yiğitt sevinsin ayoll :A :A :A

ama ben o diziyide merak ediyorum halit beyi sadece muhteşem yüzyılda izlemedim diğer dizilerini izledim bu yeni dizide konusu bana uyuyor oyuncu kadrosuda çok iyi ay bırakalım tutsunda birazda @Yiğitt sevinsin ayoll :A :A :A
O zaten askere gidecek askerde tv izletiyorlar mı? Hem reyting de takip edemez. :A Bence Kurt Seyit gibi ellerinde patlayabilir. :A

O zaten askere gidecek askerde tv izletiyorlar mı? Hem reyting de takip edemez. :A Bence Kurt Seyit gibi ellerinde patlayabilir. :A
hahaha aa ne bileyim izleyebiliyormusun askere gitme şansım yokki :F

15 yılda kenan ve halit bey ne yapsa tuttu vlla bakalım hangisi bocalayacak yada devammı edecekler bu seriye tabi kenancıyım ben :A :A :A

hahaha aa ne bileyim izleyebiliyormusun askere gitme şansım yokki :F

15 yılda kenan ve halit bey ne yapsa tuttu vlla bakalım hangisi bocalayacak yada devammı edecekler bu seriye tabi kenancıyım ben :A :A :A
Kız senden çok iyi polis olurdu ama. :A

Kenan bıraktı herhalde bu sene yok gelecek sene de yok diyorlar. :D

Kız senden çok iyi polis olurdu ama. :A

Kenan bıraktı herhalde bu sene yok gelecek sene de yok diyorlar. :D
yok ne bırakması onunda bu sezon dizisi vardı ama ertelendi büyük ihtimalle kırgın çiçekler final yapacak seneye pazartesi kenan devam edecek hatta ayhan ışığın oynadığı cingöz recai rolunde olucak diyordu @xemrexxx kenanı :F

aaa polismi olurmuydu gerçekten :F