Mynin aldığı reytingler de şikeydi aldığı 1 ama 10 gösteriliyordu.istediği ka alabilir şikeyle![]()
Mynin aldığı reytingler de şikeydi aldığı 1 ama 10 gösteriliyordu.istediği ka alabilir şikeyle![]()
my 3 reyting şirketinde de yer aldı tns ile şişmedi öyle nanik sanaMynin aldığı reytingler de şikeydi aldığı 1 ama 10 gösteriliyordu.![]()
Ne şişecek gerçek kalitesi orda beli oldu 8,9 alarakmy 3 reyting şirketinde de yer aldı tns ile şişmedi öyle nanik sana![]()
yanlız dizinin 4.sezon ortalaması bile 9.6 totaldeNe şişecek gerçek kalitesi orda beli oldu 8,9 alarak![]()
Hep şike işte My satın almıştı o zaman sistemiyanlız dizinin 4.sezon ortalaması bile 9.6 totaldeboşa çırpınma
![]()
3 reyting şirketini de satın aldı demek hepsinde 1.olduğuna göreHep şike işte My satın almıştı o zaman sistemiAbde zaten 10 ortalamanız
![]()
Lafım yok reytinglere herkes hakkıyla alıyor reytingleri Dirilişin reytingleride gerçek3 reyting şirketini de satın aldı demek hepsinde 1.olduğuna göreneyse glu glu uykum geldi bnm
![]()
Sıla etkisiyle AB oranlarında da artış yaşayacaktırİnşallah.![]()
Sıla madem bu kadar etkili bir isim Sevdaluk'a gelseymiş keşke.Sıla etkisiyle AB oranlarında da artış yaşayacaktır![]()
Karadeniz şarkısı söyleseydi olurduSıla madem bu kadar etkili bir isim Sevdaluk'a gelseymiş keşke.![]()
Eski Berenciler yok artık. Kaliteli insanları alıyoruz artık BSFC
Şimdi Sinemaya giriyorum. Sen kuş ben çıkınca cevap veririm.![]()
Sezon finalinin son sahnesine ve yeni sezonun ilk sahnesine bakin komedi dizisi gibi
Asıl karısı Amine diğeri çakma karısı![]()
İçim şişti.baya entrika varmış.
![]()
Mynin aldığı reytingler de şikeydi aldığı 1 ama 10 gösteriliyordu.![]()
Karadeniz şarkısı söyleseydi olurduo Zaman muhteşemi ezerdik işte
bir de yine yılan yılan konuşma
![]()
Efsun ve Bahar.dizinin endonezya reytingi 10 aralıtka 9. olmuş tabi elifciğimi geçememiş 7. o da@ozgur2113
kaderimin yazıldığı gün de 13.
dirilişi aradım ilk 50 de yokidi
@HarzeM
Ekli dosyayı görüntüle 47678
esas bombe efsunla tanışacakmış çok yakında endonezyalılar şimdi yandılar@Çiğdem- kılıklı efsun haşat edecek onları
@destere @sürgünüm @yatutarsa
Ekli dosyayı görüntüle 47677
paramparça da hazal&cansu diye yayınlanıyorEfsun ve Bahar.Yeni isim daha iyiymiş.
![]()
Yok ben şey olarak dedim hani O hayat benim'de Bahar ön planda olması lazımken Efsun ön planda ya. Bu yeni ismi daha çok anlamlı olmuş.paramparça da hazal&cansu diye yayınlanıyor![]()
efsunun yolu olsun dizinin adı bence baharla ateş ölsünYok ben şey olarak dedim hani O hayat benim'de Bahar ön planda olması lazımken Efsun ön planda ya. Bu yeni ismi daha çok anlamlı olmuş.![]()
dinlenmenin yarısı denize aittir