Show Asla Vazgeçmem - Dizi Yorumları

Eski Berenciler yok artık. Kaliteli insanları alıyoruz artık BSFC :Z
Şimdi Sinemaya giriyorum. Sen kuş ben çıkınca cevap veririm.:F

Sezon finalinin son sahnesine ve yeni sezonun ilk sahnesine bakin komedi dizisi gibi

Asıl karısı Amine diğeri çakma karısı :F

İçim şişti.:( baya entrika varmış. :A

Mynin aldığı reytingler de şikeydi aldığı 1 ama 10 gösteriliyordu.:kiki::kiki::kiki::pala::pala:

Dizide Sıla klibi yapılmış nete yüklenince atacağım. :A @denizz19

Fragmana for. 😱 Kadın başkasından çocuk yaptırıp Tolgahan'a kakalıyor. 😱 @xemrexxx

Karadeniz şarkısı söyleseydi olurdu :A o Zaman muhteşemi ezerdik işte :F bir de yine yılan yılan konuşma :D

dizinin endonezya reytingi 10 aralıtka 9. olmuş tabi elifciğimi geçememiş 7. o da :A @ozgur2113 :A kaderimin yazıldığı gün de 13. :D dirilişi aradım ilk 50 de yokidi :A @HarzeM
vgfdg.png

esas bombe efsunla tanışacakmış çok yakında endonezyalılar şimdi yandılar :A @Çiğdem- kılıklı efsun haşat edecek onları :A @destere @sürgünüm @yatutarsa
fgfdgfd.png

dizinin endonezya reytingi 10 aralıtka 9. olmuş tabi elifciğimi geçememiş 7. o da :A @ozgur2113 :A kaderimin yazıldığı gün de 13. :D dirilişi aradım ilk 50 de yokidi :A @HarzeM
Ekli dosyayı görüntüle 47678

esas bombe efsunla tanışacakmış çok yakında endonezyalılar şimdi yandılar :A @Çiğdem- kılıklı efsun haşat edecek onları :A @destere @sürgünüm @yatutarsa
Ekli dosyayı görüntüle 47677
Efsun ve Bahar. :A Yeni isim daha iyiymiş. :A