Ara sıra bakıyorum Amine çok güzlASLA VAZGEÇMEM 26. BÖLÜM FRAGMANI
Ara sıra bakıyorum Amine çok güzlASLA VAZGEÇMEM 26. BÖLÜM FRAGMANI
Hehe kesin Transtaysa hiç geçemezbiricik dizin endonezyaya satılmış @mrt-06dirilişten iyi gidecektir
@Çiğdem- @destere @EFE UYSAL @Harunnn60
antv deHehe kesin Transtaysa hiç geçemez![]()
Şu fragmanı bir izle.biricik dizin endonezyaya satılmış @mrt-06dirilişten iyi gidecektir
@Çiğdem- @destere @EFE UYSAL @Harunnn60
Senii önemseyen yok Antvye satacaklardı bizim akılsız Itvıner ssssantv deamine > engin altan bi kere.ss
global düşün totoş türkiye dışında her yerde nanik yapıyor asla vazgeçmem sizeAnca buna gülünüy hahahahaaaa![]()
Evet yapıyordur Abcisin sen nasılda buluyorum 2 kat fark varglobal düşün totoş türkiye dışında her yerde nanik yapıyor asla vazgeçmem sizeayrıca türkiyede de 2 reyting fark var
![]()
ab izlenmeyi göstermiyor amaEvet yapıyordur Abcisin sen nasılda buluyorum 2 kat fark var![]()
İçim şişti.Şu fragmanı bir izle.Şüphem yok yani.
Nasıl göstermiyor kalite ordan belli oluyor Total basit olayları izliyorab izlenmeyi göstermiyor ama![]()
şikeli sistemde 20 de alsa sorun değilNasıl göstermiyor kalite ordan belli oluyor Total basit olayları izliyor![]()
Katılıyorum şikeli sonuna kadar.şikeli sistemde 20 de alsa sorun değil![]()
aferin melun imana gel böyleKatılıyorum şikeli sonuna kadar.![]()
Kvp ve Diriliş 1e düşünce mi gerçek reytingler olcakaferin melun imana gel böyle![]()
diriliş 3 kvp 4 e düşerse olabilirKvp ve Diriliş 1e düşünce mi gerçek reytingler olcak![]()
![]()
Haftaya Totalde 8 gelirse şaşırma Abde 12de gelse ne güzelde olurdiriliş 3 kvp 4 e düşerse olabilir![]()
istediği ka alabilir şikeyleHaftaya Totalde 8 gelirse şaşırma Abde 12de gelse ne güzelde olur![]()