Show Asla Vazgeçmem - Dizi Yorumları

Kösem'i Youtube'de de geçmişiz.
@xemrexxx

Asla Vazgeçmem 31. Bölüm: 979.516
Kösem 7. bölüm: 957.616

Umarım Yeter etkilemez ya tekrarları iyi gidiyor, birde Kördüğüm başlıyor. .ss Sultan ortağın bir evi yaksa mı acaba bu hafta.

önemli olan reyting vadi internette uçtukça reytinge çöktü dikkat et

Sultan ortağı kim be

Burada da olaylar olaylar.İclal çocuğuna hap içirtti zorla kocasını görebilmek için

önemli olan reyting vadi internette uçtukça reytinge çöktü dikkat et
Zaten her hafta 1 milyon küsür izleniyor da bu hafta 2 yeni dizi var bakalım neler olcek.
Sen bunu izlemiş miydin? Ben Ayşegül Günay'ı soğuk biri sanıyordum, almış yanına parlağı.

Sultan ortağı kim be

Burada da olaylar olaylar.İclal çocuğuna hap içirtti zorla kocasını görebilmek için
Emre Aytül'ü bilmez diye önceki dizisinin adıyla söylüyorum.

zümrüt ten bişiler kapmıştır

Şu sahneye koptum.
Adam kızcağıza at sakinleştirici verdi üstüne eski karısına benzetmek için peruk takıp yüzünü boyadı, dans etti.
Bu Melis ve Sırma tam psikopat senaristler, Güllerin Savaşı'nda da böyle manyak manyak şeyler yazdılar hep. .ss

@sokak sanati @xemrexxx @cookies @MayısKralı @GunesinOglu

Fragman süper olmuş.
@xemrexxx Amine mimik yapamıyor diyordun şu fragmanı izle ve dediklerinden utan Meryem'den daha çok mimik yapmış kız.

Son 12 bölüm.

Kösem oyuncu alacağına şu dizinin fragman editörlerini alsın. Fragman dediğin böyle olur.
@xemrexxx

45. BÖLÜM FRAGMANI;

Poyraz Karayel'de Ufuk karakterini canlandıran adam AV'ye transfer olmuş. Önemli bir rolde miydi birde fotosunu atsana ben Ufuk mufuk çıkaramadım.
@xemrexxx