Mynin aldığı reytingler de şikeydi aldığı 1 ama 10 gösteriliyordu.istediği ka alabilir şikeyle
Mynin aldığı reytingler de şikeydi aldığı 1 ama 10 gösteriliyordu.istediği ka alabilir şikeyle
my 3 reyting şirketinde de yer aldı tns ile şişmedi öyle nanik sanaMynin aldığı reytingler de şikeydi aldığı 1 ama 10 gösteriliyordu.
Ne şişecek gerçek kalitesi orda beli oldu 8,9 alarakmy 3 reyting şirketinde de yer aldı tns ile şişmedi öyle nanik sana
yanlız dizinin 4.sezon ortalaması bile 9.6 totaldeNe şişecek gerçek kalitesi orda beli oldu 8,9 alarak
Hep şike işte My satın almıştı o zaman sistemiyanlız dizinin 4.sezon ortalaması bile 9.6 totaldeboşa çırpınma
3 reyting şirketini de satın aldı demek hepsinde 1.olduğuna göreHep şike işte My satın almıştı o zaman sistemiAbde zaten 10 ortalamanız
Lafım yok reytinglere herkes hakkıyla alıyor reytingleri Dirilişin reytingleride gerçek3 reyting şirketini de satın aldı demek hepsinde 1.olduğuna göreneyse glu glu uykum geldi bnm
İnşallah daha da yükselirDizide Sıla klibi yapılmış nete yüklenince atacağım.@denizz19
https://twitter.com/x/status/675035682595872769
Fragmana for. 😱 Kadın başkasından çocuk yaptırıp Tolgahan'a kakalıyor. 😱 @xemrexxx
Sıla etkisiyle AB oranlarında da artış yaşayacaktırİnşallah.
Sıla madem bu kadar etkili bir isim Sevdaluk'a gelseymiş keşke.Sıla etkisiyle AB oranlarında da artış yaşayacaktır
Karadeniz şarkısı söyleseydi olurduSıla madem bu kadar etkili bir isim Sevdaluk'a gelseymiş keşke.
Eski Berenciler yok artık. Kaliteli insanları alıyoruz artık BSFC
Şimdi Sinemaya giriyorum. Sen kuş ben çıkınca cevap veririm.
Sezon finalinin son sahnesine ve yeni sezonun ilk sahnesine bakin komedi dizisi gibi
Asıl karısı Amine diğeri çakma karısı
İçim şişti.baya entrika varmış.
Mynin aldığı reytingler de şikeydi aldığı 1 ama 10 gösteriliyordu.
Dizide Sıla klibi yapılmış nete yüklenince atacağım.@denizz19
https://twitter.com/x/status/675035682595872769
Fragmana for. 😱 Kadın başkasından çocuk yaptırıp Tolgahan'a kakalıyor. 😱 @xemrexxx
Karadeniz şarkısı söyleseydi olurduo Zaman muhteşemi ezerdik iştebir de yine yılan yılan konuşma
Efsun ve Bahar.dizinin endonezya reytingi 10 aralıtka 9. olmuş tabi elifciğimi geçememiş 7. o da@ozgur2113kaderimin yazıldığı gün de 13.dirilişi aradım ilk 50 de yokidi@HarzeM
Ekli dosyayı görüntüle 47678
esas bombe efsunla tanışacakmış çok yakında endonezyalılar şimdi yandılar@Çiğdem- kılıklı efsun haşat edecek onları@destere @sürgünüm @yatutarsa
Ekli dosyayı görüntüle 47677
paramparça da hazal&cansu diye yayınlanıyorEfsun ve Bahar.Yeni isim daha iyiymiş.
Yok ben şey olarak dedim hani O hayat benim'de Bahar ön planda olması lazımken Efsun ön planda ya. Bu yeni ismi daha çok anlamlı olmuş.paramparça da hazal&cansu diye yayınlanıyor
efsunun yolu olsun dizinin adı bence baharla ateş ölsünYok ben şey olarak dedim hani O hayat benim'de Bahar ön planda olması lazımken Efsun ön planda ya. Bu yeni ismi daha çok anlamlı olmuş.
dinlenmenin yarısı denize aittir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?