Show Asla Vazgeçmem - Dizi Yorumları

Adam soyunmaktan başka bir şey yapmıyor o dizide nesini izliyorsun? Bu bölüm kaç defa soyunup havuza girdi?

Üstte Fatmagül'ü yani Beren'i geçmiş yazmışsın daha ne yapalım.
bir ülkede sadece o da bizim sayemizde beroş 2 kere üst üste yanlış tercih yaptı biz de kalmini kırdık

59. BÖLÜM FİNAL FRAGMANI

BÜYÜK VEDA Fragmanı muhteşem olmuş.
@xemrexxx @denizz19

@OzaN bu renklerle niye oynadın ya ne güzel açık sarıydı, şey sarısına çevirmişsin etiketi resmen.

ohhh sonunda bitiyor demek cesur yürek gelecek bir an önce bunlar kenara çekilsin artık

ohhh sonunda bitiyor demek cesur yürek gelecek bir an önce bunlar kenara çekilsin artık
Bari 60. bölümde bitseydi ben gıcık olurum böyle 59, 99 falan. Hayat Bilgisi de 138 de bitti niye 140 değil diye zamanında çok kızmıştım.

Bari 60. bölümde bitseydi ben gıcık olurum böyle 59, 99 falan. Hayat Bilgisi de 138 de bitti niye 140 değil diye zamanında çok kızmıştım.
hhahah yayından kaldırılmış gibimi geliyor sana böyle olunca tam tamamlanmamış gibi

hhahah yayından kaldırılmış gibimi geliyor sana böyle olunca tam tamamlanmamış gibi
Yani onun gibi. .ss

Neyse Cesur Yürek ortalığı yıkacak inşallah en azından TOTAL'i alırız gibi Perşembe zirvedeki dizi 5.50 reyting zor aldı geçen hafta.

Yani onun gibi. .ss

Neyse Cesur Yürek ortalığı yıkacak inşallah en azından TOTAL'i alırız gibi Perşembe zirvedeki dizi 5.50 reyting zor aldı geçen hafta.
6 reyting geçen sezon perşembeye yetiyordu sanırım bu sezonda öyle olacak şuan vadi kitlesinden 6 reyting bence cesur yüreğin cebinde duruma göre yükselebilir bile inş içerde dizisinden sonra cesur yürekte tutar

Vatan Haini gelirse etkileyebilir ama?

Vatan Haini gelirse etkileyebilir ama?
tozu dumana katar ayoll

diğer kanallar 9 ar reytingle 1.olurken geçen sezon 5-6 reytingle 1.olunuyordu perşembe millet televizyon izlemiyor sanki Halit bey kanal d kanalını ayağa kaldırır ama bodrum masalı ile devam ederseler hapı yutarlar vlla

Kız ben de onu diyorum işte o dizi çok tutarsa Cesur Yürek'i etkiler.

Kız ben de onu diyorum işte o dizi çok tutarsa Cesur Yürek'i etkiler.
ama ben o diziyide merak ediyorum halit beyi sadece muhteşem yüzyılda izlemedim diğer dizilerini izledim bu yeni dizide konusu bana uyuyor oyuncu kadrosuda çok iyi ay bırakalım tutsunda birazda @Yiğitt sevinsin ayoll

ama ben o diziyide merak ediyorum halit beyi sadece muhteşem yüzyılda izlemedim diğer dizilerini izledim bu yeni dizide konusu bana uyuyor oyuncu kadrosuda çok iyi ay bırakalım tutsunda birazda @Yiğitt sevinsin ayoll
O zaten askere gidecek askerde tv izletiyorlar mı? Hem reyting de takip edemez.
Bence Kurt Seyit gibi ellerinde patlayabilir.

O zaten askere gidecek askerde tv izletiyorlar mı? Hem reyting de takip edemez.
Bence Kurt Seyit gibi ellerinde patlayabilir.
hahaha aa ne bileyim izleyebiliyormusun askere gitme şansım yokki

15 yılda kenan ve halit bey ne yapsa tuttu vlla bakalım hangisi bocalayacak yada devammı edecekler bu seriye tabi kenancıyım ben

hahaha aa ne bileyim izleyebiliyormusun askere gitme şansım yokki

15 yılda kenan ve halit bey ne yapsa tuttu vlla bakalım hangisi bocalayacak yada devammı edecekler bu seriye tabi kenancıyım ben
Kız senden çok iyi polis olurdu ama.

Kenan bıraktı herhalde bu sene yok gelecek sene de yok diyorlar.

Kız senden çok iyi polis olurdu ama.

Kenan bıraktı herhalde bu sene yok gelecek sene de yok diyorlar.
yok ne bırakması onunda bu sezon dizisi vardı ama ertelendi büyük ihtimalle kırgın çiçekler final yapacak seneye pazartesi kenan devam edecek hatta ayhan ışığın oynadığı cingöz recai rolunde olucak diyordu @xemrexxx kenanı

aaa polismi olurmuydu gerçekten