Yalan bu. Biri sallamış, herkes paylaşıp duruyor.
Asıl amacı prim için uydurma ama şakaya evrilebilir
Yalan bu. Biri sallamış, herkes paylaşıp duruyor.
Esatı evlatlıktan red eden baba olabilir diyorlarAsıl amacı prim için uydurma ama şakaya evrilebilir
Total fazla düşük gelmiş zaar gözlerineEsatı evlatlıktan red eden baba olabilir diyorlar
Bizim Hikaye'nin Shameless ile alakası bile yoktu. Emmy Rossum diziyle dalga geçmişti hatta.İş Bizim Hikaye olunca Shameless'la çok farklı falandı. Buna da denirken uyarlama deniyor bizimki de öyleydi.
İlk bölümdeki olay örgüsünde tek bir değişiklik yoktu diye biliyorum. Neyse Ommy Rossom do kimmiş, Hazal cevabı yapıştırdı o çakma Filiz'e zamanında.Bizim Hikaye'nin Shameless ile alakası bile yoktu. Emmy Rossum diziyle dalga geçmişti hatta.
Bak aslında cuk diye olur...Esatı evlatlıktan red eden baba olabilir diyorlar
Annesiyle olur mu hiçBak aslında cuk diye olur...
Aman herkesi herkesle yapıyorlarAnnesiyle olur mu hiç
Orası öyle tabi de Deniz Çakır'dan sonra ne bileyimAman herkesi herkesle yapıyorlar
Filiz'in Fiona'nın çakması olduğu gerçeği...İlk bölümdeki olay örgüsünde tek bir değişiklik yoktu diye biliyorum. Neyse Ommy Rossom do kimmiş, Hazal cevabı yapıştırdı o çakma Filiz'e zamanında.
Tülay Bursalı teyzemize laf yok ; Adanalı sert bir baba rolünü iyi yapar benceOrası öyle tabi de Deniz Çakır'dan sonra ne bileyim
56-62 miş Kadının buyuk olması bereket getirir derlerTülay Bursalı teyzemize laf yok ; Adanalı sert bir baba rolünü iyi yapar bence
Mimikli Teyze'nin mimiklerine ve çeşit çeşit trajedilerine karşı tepkim.Ceylan'dan sürekli "bizi sevmiyorlar" deyip ajitasyon yapan Derenoğlu kardeşlere mesaj @kerem @offensive @The_Erinch @Yiğitt @Özgür
Yaygara kopardılar ya Aslıhan Handan 2 yaş büyük diye56-62 miş Kadının buyuk olması bereket getirir derler
Mağdur edebiyatı yapmıyor neyse ki.Mimikli Teyze'nin mimiklerine ve çeşit çeşit trajedilerine karşı tepkim.
Ben de yakıştıramadım Aslıhan'ı safiye gibi abla duruyor cocugun yanındanYaygara kopardılar ya Aslıhan Handan 2 yaş büyük diye
Han’ın yanına benim gibi çıtır yakışır.Ben de yakıştıramadım Aslıhan'ı safiye gibi abla duruyor cocugun yanından