Aslıhan Gürbüz 'Masumlar Apartmanı'nda! | TRT 1

Ay ben kadının burada oynamasına mı laf ediyorum çarpıtma.
Muhteşem bir oyuncu ve tabii ki istediği teklifi kabul eder. Sadece yapımcının bu konuda biraz daha dikkatli olması gerektiğini düşünüyorum çünkü iki dizinin ortak olduğu artık resmileşti ve orada çok sevilmiş bir karakterin burada başka rolle gelmesi pek mantıklı değil. Mesela Tansel Öngel de iki dizide oynamıştı ama orada sadece tek bölümde önemsiz bir karakter olarak göründüğü için sorun olmamıştı. Oysa burada 13 haftalık bir teşrik-i mesai durumu söz konusu. Tabii bu dizinin senaristleri/yapımcısı kendi yetersizlikleri sonucunda düşen reytingin sorumlusu olarak etkili oyuncu eksikliğini gördükleri için böyle bir detaya dikkat etmelerini beklemiyorum.
 
Saçmalığın daniskası. Cevap bile veremeyeceğim, sorry.
 
Sen farklı bir şey mi yapıyorsun, isimsiz laf sokma çabam olsa bunu net bir şekilde yaparım zaten anlayamazsın. Al alıntı yaptım ne oldu şimdi, ne değişti?

Senin karın ağrın o kadar fazla ki başkalarını da yaftalama asılsız iddialarınla. Aynı evrende geçsin yahut geçmesin ne fark eder, her şeye kulp bulmaya çalışmaktan vazgeç işte iddiaların, söylediklerin çürütüldü PAT LA DIN.
 
Ben seninle muhatap olmaya çok meraklıyım sanki. Güldürme kendine ya. O kadar absürt, saçma vs. yorumların var ki insanı laf atmaya mecbur bırakıyorsun.

Olayı anlamayan biri varsa o da sensin her zaman ki gibi. Neyse seni forum defterimden silerek ne kadar doğru bir karar aldığımı bir kez daha hatırlattın gerçi her gün hatırlatıyorsun. Bu yüzden şimdi sana yallah.
 
Çok iyi bi tercih. Her ne kadar bu sezon diziyi izlemeyi bırakmış olsam da oyuncu tercihleri her zaman iyiydi. Reyting bazında da yoluna güçlü Bi şekilde devam ediyor. Melisa Şenolsun yerine sezon başında böyle bi transfer yapmalıydı. Umarım İnci gibi harcanan bir karakter olmaz.
 
Silmiş halin buysa silmemiş halini merak ettim.
Gerçekten sildiysen her zamanki boş sözlerini 50. kez döndürüp bana laf sokmaya kalkma aşırı gülünç oluyorsun çünkü.
Yukarıda mesajına açıklık getirmişim döndürüp döndürüp aynı şeylerin açıklamasına yaptırtma bana, algı sorunu yaşıyorsun bu çok net.
Kendini Kaf Dağı'nda görmekten de artık vazgeç inan ki çok eğreti duruyor, biliyoruz yani çözdük seni, sen bu değilsin, olmadığın biriymiş gibi davranmaya çalışma artık.


Bence kim daha gülünç oluyor bunun tartışmasına hiç girmeyelim zira zararlı çıkarsın.
 
Meryoşuma laf ettiği için suratında 5 parmağın izini çıkaracak şekilde bir tokat attık bu transferle kakneme
 
Reactions: serhatt
Muhteşem muhteşem muhteşem! Harika harika harika!


Çok sevindim gerçekten, harika bir katılım olmuş. Bölümleri ayrı merakla izleyeceğiz artık.
 
Çok iyi transfer.

Ama Han ile uyumu düşündürücü.
 
Reactions: Carpe Diem
Bu arada sosyal medyada çoğu kişi "Han'ın ablası gibi durur" yazmış da Aslıhan 38, Birkan Sokullu 36 yaşında. Özcan Deniz ve türevleri senelerdir yaşından küçük partnerlerle olunca sorun olmuyor da aralarında iki yaş fark olan insanlar partner olunca mı batıyor anlamadım.