Aslı Enver ve Murat Boz Ayrılık İddialarına Fotoğraf Paylaşarak Yanıt Verdi

Y
Tabi tabi nedemezsin sanki biz görmüyoruz senin 1 puan vermelerini her kıza cirkin demelerini. Bir tek İcerde dizisinde kötü oyunculuklar hakkinda senle hemfikirim
zeynep sen neden bu kizla ugrasiyosun ayip degilmi ablacim cigdemcim agliyo bak aglattin kizi tamam cigdem aglama sen ben simdi onu doverim al sana
tamammi cgdem

Y

zeynep sen neden bu kizla ugrasiyosun ayip degilmi ablacim cigdemcim agliyo bak aglattin kizi tamam cigdem aglama sen ben simdi onu doverim al sana
tamammi cgdem
Şaka gibisin
profilde boşu boşuna mesajlar yazma sayılmıyor onlarda

ıyyy murat gibi bir adamın bu erken yaşta pörsümüş aslıyla ne işi olur ayoll anlamadığım birşey son 1 yıldır gerçekten

@destere @mrt-06 @Harunnn60 @Bully @cookies @xemrexxx @sokak sanati
berbat bir konu hiç ilgi alanıma girmiyor

aman senin kışkanclığını kör sultan bile gördü dur o sağır sultandı demi (@destere gibi konuştum)

@Bully @xemrexxx @cookies @vadikızı (şimdide emre gibi etiket yaptim
)
güzel kliplerde beni anarsan daha hoş olur? böyle haberlerde ismimi anıyorsun koşturarak geliyoruz sonuç fiyasko
haber benlik değil

güzel kliplerde beni anarsan daha hoş olur? böyle haberlerde ismimi anıyorsun koşturarak geliyoruz sonuç fiyasko
haber benlik değil

Sen konuyu boşver @Çiğdem- in dediği lafa odaklan. Aslı Enver gibi bir kıza pörsümüş diyor
Cevabını versene hogathaya bu kız pörsümüş mü sence?

Son düzenleme:
Aslı Enver mi pörsümüş pes artık bir insan bu kadar mı kıskanç olur ya
Sen konuyu boşver @Çiğdem- in dediği lafa odaklan. Aslı Enver gibi bir kıza pörsümüş diyor
Cevabını versene hogathaya bu kız pörsümüş mü sence?

haber benlik değil
hhahah aa çünkü @destere de benle aynı düşünüyor ayoll

kavak yellerinde tüm çocuklar aynı kaldı sadece aslı pörsüdü dizi bitmeden hemde şimdi 2 foto paylaşıcam 2 resim arasında 15 yaş var yanı iki resimi ayrı kişiler olarak düşünelim aslı 2.fotosunda kendisinin annesi rolunde oynayabilirmiş
@xemrexxx @Harunnn60 @cookies @Bully