Aslı Enver ve Murat Boz Ayrılık İddialarına Fotoğraf Paylaşarak Yanıt Verdi

Y
Tabi tabi nedemezsin sanki biz görmüyoruz senin 1 puan vermelerini her kıza cirkin demelerini. Bir tek İcerde dizisinde kötü oyunculuklar hakkinda senle hemfikirim :)
zeynep sen neden bu kizla ugrasiyosun ayip degilmi ablacim cigdemcim agliyo bak aglattin kizi tamam cigdem aglama sen ben simdi onu doverim al sana :handwaving:tamammi cgdem

ıyyy murat gibi bir adamın bu erken yaşta pörsümüş aslıyla ne işi olur ayoll anlamadığım birşey son 1 yıldır gerçekten :( :( :(
@destere @mrt-06 @Harunnn60 @Bully @cookies @xemrexxx @sokak sanati
berbat bir konu hiç ilgi alanıma girmiyor :)

aman senin kışkanclığını kör sultan bile gördü dur o sağır sultandı demi (@destere gibi konuştum) :A
@Bully @xemrexxx @cookies @vadikızı (şimdide emre gibi etiket yaptim :A)
güzel kliplerde beni anarsan daha hoş olur? böyle haberlerde ismimi anıyorsun koşturarak geliyoruz sonuç fiyasko :) haber benlik değil :)

güzel kliplerde beni anarsan daha hoş olur? böyle haberlerde ismimi anıyorsun koşturarak geliyoruz sonuç fiyasko :) haber benlik değil :)

Sen konuyu boşver @Çiğdem- in dediği lafa odaklan. Aslı Enver gibi bir kıza pörsümüş diyor :( Cevabını versene hogathaya bu kız pörsümüş mü sence? :A

s-7ec95d2c4aa3c28dff5ca0ff28aecfdd37247946.jpg

Son düzenleme:
Aslı Enver mi pörsümüş pes artık bir insan bu kadar mı kıskanç olur ya :A
Sen konuyu boşver @Çiğdem- in dediği lafa odaklan. Aslı Enver gibi bir kıza pörsümüş diyor :( Cevabını versene hogathaya bu kız pörsümüş mü sence? :A

s-7ec95d2c4aa3c28dff5ca0ff28aecfdd37247946.jpg

hhahah aa çünkü @destere de benle aynı düşünüyor ayoll :A

kavak yellerinde tüm çocuklar aynı kaldı sadece aslı pörsüdü dizi bitmeden hemde şimdi 2 foto paylaşıcam 2 resim arasında 15 yaş var yanı iki resimi ayrı kişiler olarak düşünelim aslı 2.fotosunda kendisinin annesi rolunde oynayabilirmiş :A :A :A @xemrexxx @Harunnn60 @cookies @Bully
44lk.jpg

ASLI-Enver-in-Kavak-Yelleri-asli-enver-20338348-500-400.jpg