Asi Tekrarları İle Tv 2'de

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710

Tuba Büyüküstün ve Murat Yıldırım'ın başrollerinde olduğu Monte Carlo Televizyon Festivali Ödüllerinde Dünyanın En Çok İzlenen Dizisi ünvanını alan Asi tekrarları ile bugünden itibaren TV 2' saat 11.00'de

4:3 formatinda yayinlaniyor asil ikinci sezonu 16:9 formatinda ozaman daha iyi goruntusu okacaktir simdi cok kotu goruntusu

oowww süper

izlemem ?

Hanımın Çiftliği final vermişti, onun yerine yayınlanacak.

kendisini izlemedim ki tekrarını izleyeyım

İsteyen izler istemeyen izlemez zaten dizinin başarısı ortada Monte Carlo Tv Festivaline katılan İLK TÜRK DİZİSİ ve o festivalden önemli bir ünvanla ayrılan bir dizi

İsteyen izler istemeyen izlemez zaten dizinin başarısı ortada Monte Carlo Tv Festivaline katılan İLK TÜRK DİZİSİ ve o festivalden önemli bir ünvanla ayrılan bir dizi

monte carlo üniversite öğrencilerinin en popüler sigarasıdır monte carlo ya bayılırım
)

bunun haricinde bu ismi duymadım

- - - Ekleme - - -

dunya 2.si olmuş siz halaa..

dünya ikincisi

ona bakarsan kıvançın sevgili dünya birincisi oldu ama kalitesiz bir kadın
)

monte carlo üniversite öğrencilerinin en popüler sigarasıdır monte carlo ya bayılırım
)

bunun haricinde bu ismi duymadım

o zaman ufkunu genişlet destere
Monte Carlo Televizyon Festivali avrupada en önde gelen ödül törenlerinin başında gelir televizyon ve diziler anlamında

o zaman ufkunu genişlet destere
Monte Carlo Televizyon Festivali avrupada en önde gelen ödül törenlerinin başında gelir televizyon ve diziler anlamında

benim ufkum geniştir monte carlo içince dumandan ufuk daralıyor yoksa burdan bakınca sakaryayı görürürm

dream i çık sayıdan kalır 29 kişi

kim bu türkiyedeki 29 şansız insan
)

- - - Ekleme - - -

aynen aslını sevemedik tekrarı bayar resmen
)

O 29 kiside dream'in en sadik, sıkıntidan patlasalar bile izleyen fedakear fan dostlaridir 😀d