Asi Tekrarları İle Tv 2'de

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
asi-.jpg

Tuba Büyüküstün ve Murat Yıldırım'ın başrollerinde olduğu Monte Carlo Televizyon Festivali Ödüllerinde Dünyanın En Çok İzlenen Dizisi ünvanını alan Asi tekrarları ile bugünden itibaren TV 2' saat 11.00'de

4:3 formatinda yayinlaniyor asil ikinci sezonu 16:9 formatinda ozaman daha iyi goruntusu okacaktir simdi cok kotu goruntusu

Hanımın Çiftliği final vermişti, onun yerine yayınlanacak. :)

İsteyen izler istemeyen izlemez zaten dizinin başarısı ortada Monte Carlo Tv Festivaline katılan İLK TÜRK DİZİSİ ve o festivalden önemli bir ünvanla ayrılan bir dizi :)

İsteyen izler istemeyen izlemez zaten dizinin başarısı ortada Monte Carlo Tv Festivaline katılan İLK TÜRK DİZİSİ ve o festivalden önemli bir ünvanla ayrılan bir dizi :)

monte carlo üniversite öğrencilerinin en popüler sigarasıdır monte carlo ya bayılırım :))

bunun haricinde bu ismi duymadım :)

- - - Ekleme - - -

dunya 2.si olmuş siz halaa..

dünya ikincisi :)

ona bakarsan kıvançın sevgili dünya birincisi oldu ama kalitesiz bir kadın :))

monte carlo üniversite öğrencilerinin en popüler sigarasıdır monte carlo ya bayılırım :))

bunun haricinde bu ismi duymadım :)

o zaman ufkunu genişlet destere :) Monte Carlo Televizyon Festivali avrupada en önde gelen ödül törenlerinin başında gelir televizyon ve diziler anlamında :)

o zaman ufkunu genişlet destere :) Monte Carlo Televizyon Festivali avrupada en önde gelen ödül törenlerinin başında gelir televizyon ve diziler anlamında :)

benim ufkum geniştir monte carlo içince dumandan ufuk daralıyor yoksa burdan bakınca sakaryayı görürürm :)