''Asi'' Karakteri Tuba Büyüküstün'ün Peşini Bırakmıyor

Bence abarttigin kadar birsey yok. Saygi duyuyorum, senin düsüncendir, ama "komik" falan degil yani. Normal bir ses.
ben sonucta kendi düşüncemi söyledim birisine cevap olarak söylemedim bende senin düşüncene saygı duyuyorum herkesin düşüncesi aynı olmayabilir tabi tartışşmak çıkarmak değil amacım sadece düşüncemi söyledim

biri anladı sonunda beni kulak iğleneyen bir ses tonu var belki kendisi ayarlayamıyordur artık bilemiyorum az çok dediklerine katılıyorum 😉😉

Asi kadar olamaz zaten hiç bir rolde bu açık.
Çok başarılı bir roldü.

Tuba'nın hiçbir dizisi erken final yapmadı bu bir

Ses tonunda bazen sorunlar olduğu doğru ama Kara Para Aşk'ta bu sorun yok denecek kadar azdı

Tuba'nın hiçbir dizisi erken final yapmadı bu bir

Ses tonunda bazen sorunlar olduğu doğru ama Kara Para Aşk'ta bu sorun yok denecek kadar azdı
Romanlı çiçekli rolunde ki dizisi erken dağılmıştı, tuba herkesi toparlamaya çalışıyordu bitmesin diye. Unuttun galiba.

Romanlı çiçekli rolunde ki dizisi erken dağılmıştı, tuba herkesi toparlamaya çalışıyordu bitmesin diye. Unuttun galiba.

İkinci sezon ortasında reytinglerde düşüş olmuştu ama erken final yapmadı veya yayından kaldırılmamıştı

İkinci sezon ortasında reytinglerde düşüş olmuştu ama erken final yapmadı veya yayından kaldırılmamıştı
Bi kaç hafta yoktu. Ekip bi tarafa gitmişti. Tuba herkesin ardından gidiyprdu bitmesin diye. Baya bi efor harcamıştır.

birileri tubişin dizisi yayından kaldırıldı mı dedi ? konu nasılş oraya geldi

bence sorun oyunculuğunda geliştiremediği için her sahnede aynı tonda tuba

birileri tubişin dizisi yayından kaldırıldı mı dedi ? konu nasılş oraya geldi

bence sorun oyunculuğunda geliştiremediği için her sahnede aynı tonda tuba
Malesef, mekanların ambiansı enginin sahiciliği ve nebahat bir de senaryo sayesinde diziye girebiliyosun. Yoksa zor.

Kpa'nın ilk bölümünü izlersem yaparım yorumumu.

KPA'yı izlemedim daha bir izleyeyim yorum yaparım

Beren Saat söz konusu olduğunda @xemrexxx yeri göğü inletir, Tuba Büyüküstün'e gelince gömmeye çalışıyor.

çok doğru konuşmuş ama sorun sadece dublaj değil .

ben burda tuba niye ördek gibi ses çıkarıyor diyince ceza almıştım
bak işte elalem konuşuyor onlarada ceza verin rahatlayın gerçeklerin üstünü kapatmak kolay değil
)

ikincisi sorun sadece dublaj değil şaşırma üzülme heyecanlanma anlarında teklemeye başlıyor tuba .. ses dublajla hallolur ama diğer eksiklikler için daha fazla şeyler şart

Beren Saat söz konusu olduğunda @xemrexxx yeri göğü inletir, Tuba Büyüküstün'e gelince gömmeye çalışıyor.
alakası nedir ? her konuyuy beren-tuba beren-vadiye geitrmeye çalışanlarla tartışmaya girmiyorum artık
konuya yorum yapacaksan konuşuruz

bundan böyle köşe yazıları ile konuşuruz o zaman

Tuba Büyüküstün'ün dublaj kullanmaya ihtiyacı yok. Nebahat Çehre kullanıyor mesela ve çok kötü duruyor. Kendi tarzı da bu şimdi, o kadar takılmamak lazım. O kadar ince ayrıntılara takılan da olmaz. Tuba Büyüküstün'ün güzelliği yeter, sesine takılan olmaz.

zaten güzelliğine laf eden çarpılır
güzelliğini eleştirmiyoruz oyunculuğu önemli olan

zaten güzelliğine laf eden çarpılır
güzelliğini eleştirmiyoruz oyunculuğu önemli olan

Oyunculuğu da iyi ama ufak tefek geçmişteki işlerinden tekrarları da var. 20 Dakika'daki performanslarından izler de vardı mesela yani. Duyguyu geçiriyor mu, geçiriyor. O bile yeter aslında.

Oyunculuğu da iyi ama ufak tefek geçmişteki işlerinden tekrarları da var. 20 Dakika'daki performanslarından izler de vardı mesela yani. Duyguyu geçiriyor mu, geçiriyor. O bile yeter aslında.
duyguyu geçirememesi mesele
partnerleri ilker aksum ve engin akyürek gibi çok iyi oyuncular olunca bu daha iyi meydana çıktı

Tuba'nın sadece Çemberimde Gül Oya dizisini izlemiştim, o yüzden yorum yapamıyorum.