''Asi'' Karakteri Tuba Büyüküstün'ün Peşini Bırakmıyor

diziyi izleyen ve objektif bakan herkesin görüşü bu
ayıla bayıla diziye bakan @destere bile fragmanı görünce bir yorum yapıp ceza almıştı

başka türlüsü mümkün mü

Objektif gözle baksam bile yazarin yazdiklarina katilamiyorum acikcasi. Kendisi 'Asi'ye takilip kalmis, normal

Diziyi karalama kampanyası başladı yedirtmeyiz

kara para aşk dizisinde tubanın gerçek sesimi 😱😱😱 eğer öyleyse acilen birisi seslendirme yapması lazım yoksa kanalın sesini kapatmak zorunda kalıyorum sahne kaçırabilirim

kara para aşk dizisinde tubanın gerçek sesimi 😱😱😱 eğer öyleyse acilen birisi seslendirme yapması lazım yoksa kanalın sesini kapatmak zorunda kalıyorum sahne kaçırabilirim

Normal bir kadin sesi, abartilacak birsey göremedim?

Normal bir kadin sesi, abartilacak birsey göremedim?
ben daha önceden tubayı takip etmediğim için acaba seslendirme olabilirmi diye düşündüm
kulaklarımın içine etti resmen ben hayatım boyunca bukadar komik bir ses daha duymadım aaa
kurtlar vadisinden kenan çobanında sesi öyle allah vergisi oalbilir ama kenan bey seslendirme yaptırıyor tubada acilen yaptırmalı ben bu sesle brak dizileri okulda tiyatro bile yapmaya çekinirim

Sesin nesi komik onu da anlayabilsek?

Sesin nesi komik onu da anlayabilsek?
bana çokkk aşırı şekilde itici geldi mesala kenan çobanın gerçek sesini dinle bir ara tubayıda kenan çobana benzetebilirim o şekilde tuhaf bir ses tonu var ben seslendirme falan sandım başta kulak tırmarayan ses tonu olurya iğneleyen otür bir ses tonu var 😵😵

yakamoz agama katılıyorum sesin nesi komik gayet güzel bi sesi var

yazıyı okudum katılmıyorum

yakamoz agama katılıyorum sesin nesi komik gayet güzel bi sesi var

yazıyı okudum katılmıyorum
ben katlanamadım vlla benim kulaklarıma çok zararlı geldi belkide ben hassasım artık bilemiyorum düşüncelerim bu şekilde 😵😵😵

ben katlanamadım vlla benim kulaklarıma çok zararlı geldi belkide ben hassasım artık bilemiyorum düşüncelerim bu şekilde 😵😵😵

Bence abarttigin kadar birsey yok. Saygi duyuyorum, senin düsüncendir, ama "komik" falan degil yani. Normal bir ses.

Biz yazınca da "Beren fanları kötülesin anca" vs yorumlar yazılıyor. Çoğu kişi aynı fikirde. Yani kpa da belki 20 dk'da ki gibi çok kötü olmasada belli bi aşamayı geçemiyor Tuba. Hep aynı mimikler, aynı bakışlar. Yani vaayyy be burda iyi rol kesmiş diyeceğim bi performans yapamadı. Sesi de @Çiğdem- in dediği gibi fragmanlarda aşırı kulak tırmalıyordu ama dizi de aşırı rahatsız olmadım. O'nun da sebebi kötü habere, mutlu habere, sürprizlere, aceleye vs vs hep aynı tonla karşılık vermesi. Bu durumda haliyle rahatsız ediyor izleyiciyi.