''Ash vs. Evil Dead'' 2. Sezon Onayını Aldı!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059
''Ash vs. Evil Dead'' 2. Sezon Onayını Aldı!

ash-vs-evil-dead-150x150.jpg

Evil Dead (Şeytanın Ölüsü) filminin devamı niteliğindeki Ash vs. Evil Dead, başlamadan 2. sezon onayını kaptı!

İlk bölümü dünya genelinde 100'den fazla ülkede aynı gün içinde yayınlanacak olan dizi; Evil Dead'in teröründen 30 yıl boyunca kaçınmaya başaran Ash'in, insanlığın geleceği için yeniden elektrikli testeresini kuşanmasının hikayesini anlatıyor.

Başrollerinde Bruce Campbell, Lucy Lawless, Ray Santiago ve Jill Marie Jones gibi isimlerin yer aldığı dizinin ilk iki sezonu 10 bölümden oluşacak.

Dizi, ilk bölümüyle Cadılar Bayramı günü olan 31 Ekim'de başlayacak.

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Daha yayınlanmadan hemen nasıl aldı. 😕 Starz neye güvenerek veriyor onay. :F:F
Konuda da yazdığı üzere Starz 100 ülkeye satmış diziyi. Korku komedi hiç ilgimi çeken bir tür değil ama Blindspot ve Limitless'in ardından bu diziye de bir şans vereceğimi söylemiştim, bu yüzden ilk bölümünü izlerim. :)

Konuda da yazdığı üzere Starz 100 ülkeye satmış diziyi. Korku komedi hiç ilgimi çeken bir tür değil ama Blindspot ve Limitless'in ardından bu diziye de bir şans vereceğimi söylemiştim, bu yüzden ilk bölümünü izlerim. :)
Öyle olsa bile yinede ilk bölüm yayınlansaydı bari. :D Abi bu sana göre değil gibi bu dizi söyleyeyim ben. :D

Sanırsam diziyi drama falan sandı. :)
@destere bana da öyle geldi sanki izlerim bunu diyordu. 🙄
kesinlikle bunu izleyeceğim bunun filmide harikaydı evıl dead gibi bişeydi , korku gerilim sevdiğim tarzdır .. kaçmaz yani :) hatta eminim en az beş sezon sürer hiç gerilim korku tarzı dizimiz kalmadı bu ilaç gibi gelecek :)

birde western dizi beklentim var umarım biryerlerde birilerinin kulağı çınlarda western dizi eksiğine çare olurlar :))

kesinlikle bunu izleyeceğim bunun filmide harikaydı evıl dead gibi bişeydi , korku gerilim sevdiğim tarzdır .. kaçmaz yani :) hatta eminim en az beş sezon sürer hiç gerilim korku tarzı dizimiz kalmadı bu ilaç gibi gelecek :)

birde western dizi beklentim var umarım biryerlerde birilerinin kulağı çınlarda western dizi eksiğine çare olurlar :))
Var ya western dizi HBO yapıyor. :X

Şaşırttın beni. :D Unutkanlık için şaka yapıyordum ben ama var galiba sende? :D

bu dizi başlamadan önce tutmaz dediğdim 2. sezon onayını görünce şoke oldum üstelik daha başlamadan bravo valla