FF Aserat54

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aserat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,398
Puanı
1,061
Foruma 23 Ağustos 2014'te üye olan ve başarısını ilk ayında Favori Üye, daha sonra Ayın En Favori Üyesi, daha daha sonra da Editör olarak taçlandıran üyedir. Ayrıca yazım kurallarına kafayı takması çoğu kişiyi nedense sinirlendirir. :D

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Noktalama işaretlerine ve yazıma her ne kadar çok dikkat edince beni sinir etsede başarısı ile tanınan ve benim açımdan iyi anlaştığım bir FF editör'ü.:X

Kendisine has bir mizahi olan izlediği dizileri çok iyi savunan yeri geldiğinde herhangi bir diziyi gömen foruma neşe katan değerli Co admini
Zamanında diğer konulara özenip bu başlığı açmıştım ama diğerlerine göre boynu bükük kalmıştı dirilttiğin iyi oldu. :A Güzel sözlerin için de teşekkürler. :bhr:

Co Admin ne oluyor @Aserat kurucu admin gibi bir şey mi 🤔
Admin yardımcısı.

Zamanında diğer konulara özenip bu başlığı açmıştım ama diğerlerine göre boynu bükük kalmıştı dirilttiğin iyi oldu. :A Güzel sözlerin için de teşekkürler. :bhr:

Admin yardımcısı.
Başlığı düzelt bari :A
Ne ekersen onu biçersin. Sen başkalarına yorum yapmadıysan, onlarda konuna yorum yapmaz :A
Ben yinede yapmış oldum :A

Başlığı düzelt bari :A
Ne ekersen onu biçersin. Sen başkalarına yorum yapmadıysan, onlarda konuna yorum yapmaz :A
Ben yinede yapmış oldum :A
Ben eskiden yapardım ama sözlük konularına tek tek yorum yapmak için hevesim kalmadı elimde değil. :A Gerekli24 yeni olduğu için şu an hevesle yapıyor ama o da benim durumuma düşer birkaç seneye. :A

Ben eskiden yapardım ama sözlük konularına tek tek yorum yapmak için hevesim kalmadı elimde değil. :A Gerekli24 yeni olduğu için şu an hevesle yapıyor ama o da benim durumuma düşer birkaç seneye. :A
Konuma yorum yapmadın diye taşımı attım ama yarmadı :A

Forumun saygili ve basarili yöneticilerindendir. Bir ara Co-Admin bile olmustu, sonra o rütbe kalktigi icin Süper Mod'luga döndü. Gerek foruma katkisi, gerek kisiligi ile fazla hissetirmesem de sevdigim bir kardesimizdir. :D

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Takdir edilmesi gereken üye. Foruma gelmiş geçmiş en çok katkı sağlamış 4-5 üyeden de biri bence. Hala okumaya güncel tv haberleri buluyorsak büyük bu kısmı bu üyemiz sayesinde. Gördüğüm kadarıyla forumdan çoğu kişinin sıkıldığı bu dönemde hala bunu devam ettirmesi takdiye şayan.

Forum İstatistikleri

Konular
171,866
Üyeler
8,462
Son Üye
erco