Aserat | Abidik Gubidik | 4.Bölüm

EnveR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,769
Puanı
611
Web Sitesi
beniboylesev.wordpress.com

Eski Bölümleri Okumak İçin: 1.Bölüm | 2.Bölüm | 3.Bölüm

EnveR: Abidik Gubidik'in dördüncü bölümüne hoşgeldiniz.
Dördüncü bölüm konuğumuz Kalbim Ege'de Kaldı dizisine olan sevgisiyle dikkatler çeken @Aserat .Alkışlarla Erayı stüdyomuza davet ediyoruz.

EnveR: Öncelikle merhaba.Abidik Gubidik'e hoşgeldin.

Aserat: Teşekkür ederim.

EnveR: Biraz bize kendinden bahset.

Aserat: Adım Eray. İstanbul'da yaşıyorum. Foruma tam 1 sene önce üye oldum ve o günden bu güne buradayım. Bu kadar detay yeter sanırım.

EnveR: Hazırsan sorulara geçelim?

Aserat: Tamam, geçelim.

EnveR: Favoriforumum ne zaman üye oldun ve ilk arkadaş olduğun kim oldu?

Aserat: 23 Ağustos 2014'te foruma üye oldum, ilk mesajımı da 1 Eylül'de yazdım. İlk arkadaş olduğum kişiyi de hatırlamıyorum. Daha doğrusu zamanla herkese yakınlaşmaya başladım.

EnveR: Neden editör olmak istedin ve editör olmaktan memnun musun?

Aserat: Editör olmamın nedeni bir çok konu açmam ve konularımın da çoğu üye tarafından sevilmesiydi. Bu nedenle başvurdum, birkaç ay sonra editör olmayı başardım. İşimi de memnuniyetle yapıyorum.

EnveR: Geleceğin hakkında ne sıklıkla düşünürsün?

Aserat: Geleceğim hakkımda bazen düşünürüm, ama düşünceler ve gerçekler birbirinden çok farklı olabileceği için şimdiye bakmak daha doğru gibi geliyor açıkçası.

EnveR: Forumda kim en iyi espri anlayışına sahip?

Aserat: Espri olmasa da komiklik olarak @xemrexxx, @Çiğdem- gibi isimleri örnek verebilirim. Onların yanı sıra doğallıklarıyla dikkat çeken birçok eğlenceli üye var.

EnveR: Ne tür insanlardan hoşlanmazsın?

Aserat: Kendini beğenmiş, egosu yüksek olan, bencil insanlardan kesinlikle hoşlanmam.

EnveR: Ben üye olduğum yılın bir yıl sonrası üye olmuşsun.Başarında benim de parmağım var

Aserat: Evet. İki gün sonra ikimizin de yıldönümü.

EnveR: Aynen

EnveR: "Tanışma" bölümünün soruları bitti.Şimdiyse "Abidik Gubidik" bölümüne geçelim

Bu bölümde bir-birinden saçma sorular olacak.Ve o sorulara cevap vermen zorunludur.

EnveR: Neyi özlüyorsun?

Aserat: Eski anılarımı özlerim kimi zaman.

EnveR: Antik mi yeni mi tercih edersin?

Aserat: Antik şeyler de güzeldir ve yaşanmışlıkları vardır, ama yeniler daha hoşuma gidiyor.

EnveR: Atman gereken ama atamadığın bir eşyan var mı?

Aserat: Kullanmadığım eşyalar var, ama onları atamam. Bazılarına kıyamam, bazılarını ise eski günlerden dolayı saklarım.

EnveR: Hangi ünlü kişi seni en çok sinir eder?

Aserat: Öyle pat diye sorunca aklıma gelmedi, ama mesela bir Seda Sayan bana çok antipatik geliyor.

EnveR: Duygularını genel olarak nasıl ifade edersin?

Aserat: Genel olarak duygularımı saklama gibi bir huyum yoktur, direkt ifade ederim yani.

EnveR: "Abidik Gubidik Sorular" bölümü bitti.Şimdiyse "Enler" bölümüne geçelim.

Bu bölümünde ismindende anladığımız kadarıyla "en sevdiğin üye" falan olacak.Bir kaç üye diyebilirsin.Bir üye seçmek zorunda değilsin.

En sevdiğin üye: @xemrexxx, @GunesinOglu @Çiğdem-, @Bully, @denizz19, @Tzira, @Yiğitt, @sokak sanati, @-potterhead-, @vadikızı, @mrt-06, @Harunnn60 ve sen başta olmak üzere birçok üye. Daha uzun olmasın diye ismini anmadıklarım var, ama onlar kendilerini biliyorlardır zaten.

En sevmediğin üye: Bunu alenen söylemeyeyim en iyisi.

En işini güzel yapan üye: @Bully, @denizz19, @Tzira, @Yiğitt, @ozgur2113, @mrt-06,@hayret bi şey

En işini kötü yapan üye: Herkes işini iyi yapıyor bence.

En gıcık olduğun üye: @GunesinOglu Güneşin Kızları'nı savunmasıyla, @Çiğdem- bazen söylediklerimi yanlış anlayabilmesiyle, @sokak sanati yazım hataları ve gıcıklık içeren yorumlarıyla, @denizz19 ise ahretlik sorularıyla bazen gıcık etmiyor değil, ama gıcıklıklarını da severim yani.

En uğraştıcı üye: @Çiğdem- ile bir kere programım için bir sohbet yapmıştım, cevaplarındaki imla hatalarını düzeltmek çok yorucuydu.

En komik üye: Az önce cevaplamıştım zaten, ikincisine gerek yok.

En ciddi üye: @Arslan Bey, @Yakamoz-Asi, @hayret bi şey, @darksaal

En konuları beğendiğin üye: @Bully, @denizz19, @ozgur2113, @mrt-06, @Yiğitt

En samimi üye: "En sevdiğin üye" kısmında büyük bir bölümünü cevap olarak verdim hali hazırda.

EnveR: Teşekkür ederim

EnveR: "Enler" bölümümüzde bitti.
Şimdi yeni bölümümüz olan "Ne Kadar Seviyorsun?" bölümü var.En sevdiğin üyeden beş soru sorcam ve bunları bakalım ne kadar biliyorsun.Sonunda faizle kaç faiz sevdiğini söyleyeceğim.

Aserat: Tamam, sor bakalım.

EnveR: Önce bir sevdiğin üye söyleyeceksin.Yalnızca biri

Aserat: Birini seçmek çok zor ama. :/

EnveR: En birinci yazdığını seçiyorum o zaman

Aserat: Tamam.

EnveR: Doğum günü ne zamandır?

Aserat: Tamamen sallıyorum, nedense içime doğdu; 18 Temmuz.

xemrexxx'in cevapı: 12 Aralık ama profilimde yazmıyor, bilmeyebilir.

EnveR: İçine yanlış doğmuş.
1 de 0

EnveR: En sevdiği film hangisidir?

Aserat: Hiçbir fikrim yok. :/

xemrexxx'in cevapı: Yabancılardan "X Men" serisi, yerlilerden "Eyvah Eyvah" (pek film izlemem)

EnveR: 2 de 0
Çok iyi gidiyorsun

EnveR: En sevdiği ünlü hangisidir?

Aserat: Meryem Uzerli.

xemrexxx'in cevapı: Bu da soru mu?! Meryemim tabi ki

EnveR: Buldun kolay soruyu cevabı doğru ver hemen
3 de 1

EnveR: Ne tür sürprizlerden hoşlanır?

Aserat: Ne bileyim ben, sanki 24 saat başında bekliyorum. Küçük ve tatlı sürprizler diyeyim bari.

xemrexxx'in cevapı: Sürprizlerden hoşlanmam

EnveR: 4 de 1
Süper gidiyorsun
Böyle devam

EnveR: Son soru geliyor
Forumda kavgalı olduğu üye var mı varsa kim?

Aserat: sürgünüm, -potterhead-, *Dream* vb.

xemrexxx'in cevapı: Ayol son peygamberci herkes diyebilirim.İsim vereceksem yakamoz ve dream başta gelir

EnveR: Bunu da doğru sayalım
5 de 2
Bu o demek oluyor ki, Eray, Emreyi 40% seviyor

EnveR: "Ne Kadar Seviyorsun?" bölümü bitti.Şimdiyse yeni bölümümüz olan "Forumda Hangi Üye?" bölümüne geçelim."Forumda Hangi Üye?" Bölümümüzde bir resim verilecek ve forumdaki hangi üye o resime yakışır sen seçeceksin.Ama sadece bir program olduğu için lütfen hiç kimse kırılmasın.Sadece bir şaka.(Not: Forumda hoşlanmadığınız,kavga ettiğiniz üyeyi seçmek yasaktır!)

Ekrana resim gelir:

Aserat: @GunesinOglu demek istiyorum.

EnveR: "Forumda Hangi Üye?" bölümümüz de bitti.Şimdiyse "Haftanın Sorusu" bölümüne geçelim.Haftanın sorusunda bir soru verilecek ve bu soruyu bu bölümü okuyan herkes cevap vere bilir.

Haftanın sorusu: Sadece beş eşyanızı saklayabilecek olsaydın, bunlar hangileri olacaktı?

Aserat: Bilgisayarım ve kitaplarım kesin de, diğerleri duruma göre değişir.

EnveR: "Haftanın Sorusu" bölümüde bitti.Şimdiyse “Sürpriz soru” bölüme geçelim.
Sürpriz soru bölümünde bir soru ve 4 tane şık vereceğim.Bu soruya doğru cevap vermezsen profil resmini bir günlük ben dediğim resmi yapacaksın.Devam ediyormusun?

Aserat: Tamam.

Ekrana soru gelir:
Forumumuzun çok sevilen fakat son zamanlar göremediğimiz üyesi @darksaal'ın asıl ismi nedir?
A) Demir
B) Eren
C) Deniz
D) Kendi ismini açıklamadı

EnveR: Bir dakika zamanın var

Başka yerlere bakmak yasak

Aserat: Kendi ismini açıklamadı hiçbir zaman.

EnveR: Doğru cevap
Burdan eskiden Favoriforumum'da aktif olan @darksaal'ı döneceği umuduyla hala bekliyoruz.Kısa zamanda İNŞALLAH aramıza döner.

EnveR: Programa katıldığın ve sorulara cevaplarınla renk kattığın için ben sana teşekkür ederim.

Aserat: Rica ederim.

Konuk Köşesi:

1.Bölüm / Konuk: OzaN
Katılmak keyifliydi, programın yolu açık olsun.
2.Bölüm / Konuk: Yiğitt
Ay ne diyeyim bilemedim.

08.08.2015
3.Bölüm / Konuk: Harunnn60 ve adımutlulukk
Harunnn60: Tamam ne hakkıında yazıcam hiç detay vermedin de konuk köşesi diyince.
adımutlulukk: Program, güzeldi en önemlisi eğlendik.
Herkesin katılmasını tavsiye ederim. Çok iyi bir yapım.

15.08.2015
4.Bölüm / Konuk: Aserat
Güzel bir program oldu, sorularını beğendim. Beni konuk aldığın için teşekkürler.

22.08.2015

Yenilenler Klubü:

3.Bölüm
adımutlulukk yenildi ama resmi profiline koymadı.

EnveR: Evet sayın seyirciler.Dördüncü bölümümüzünde sonuna geldik.

Okuyanlara sesleniyorum: Lütfen okuduktan sonra cevap yazmağı ihmal etmeyin.

Bölümümüze #AbidikGubidikAserat etiketiyle destekleye bilirsiniz.

Yeni bölümde görüşürüz.Kendinize iyi bakın.

Son düzenleme:
Buradan bir kez daha eline sağlık diyeyim, umarım diğer üyeler de beğenir bu bölümü.

@xemrexxx konusunda ise 5'te 2 yapmışım, fena değil aslında.

ayol beni hiç tanımyıor şopar gerçi normal facede falan ekli değil

Teşekkür ederim konuk olduğun için çok sağol.

40% seviyorsun en sevdiğin üyeyi nesi iyi

Yani zor sorularda yapmasam olmaz
Biraz daha kolay sorabilirdin. En azından sürpriz soruyu doğru bildim de avatarıma bir şey olmadı.

Güzel sohbet olmuş beğendim. Adımı anmasa ölür çirkef
ama ben de onu severim kendi halinde ot gibi yaşıyor
şaka şaka adamsın lan.

Nedense hep kötü ve iğrenç biri olarak bahsedilmişim.