Aserat | Abidik Gubidik | 4.Bölüm

EnveR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,769
Puanı
611
Web Sitesi
beniboylesev.wordpress.com
abidikgubidik.jpg

Eski Bölümleri Okumak İçin: 1.Bölüm | 2.Bölüm | 3.Bölüm

EnveR: Abidik Gubidik'in dördüncü bölümüne hoşgeldiniz.
Dördüncü bölüm konuğumuz Kalbim Ege'de Kaldı dizisine olan sevgisiyle dikkatler çeken @Aserat .Alkışlarla Erayı stüdyomuza davet ediyoruz.

EnveR: Öncelikle merhaba.Abidik Gubidik'e hoşgeldin. :)

Aserat: Teşekkür ederim. :)

EnveR: Biraz bize kendinden bahset. :)

Aserat: Adım Eray. İstanbul'da yaşıyorum. Foruma tam 1 sene önce üye oldum ve o günden bu güne buradayım. Bu kadar detay yeter sanırım. :X

EnveR: Hazırsan sorulara geçelim? :)

Aserat: Tamam, geçelim. :)

EnveR: Favoriforumum ne zaman üye oldun ve ilk arkadaş olduğun kim oldu? :)

Aserat: 23 Ağustos 2014'te foruma üye oldum, ilk mesajımı da 1 Eylül'de yazdım. İlk arkadaş olduğum kişiyi de hatırlamıyorum. Daha doğrusu zamanla herkese yakınlaşmaya başladım. :)

EnveR: Neden editör olmak istedin ve editör olmaktan memnun musun? :)

Aserat: Editör olmamın nedeni bir çok konu açmam ve konularımın da çoğu üye tarafından sevilmesiydi. Bu nedenle başvurdum, birkaç ay sonra editör olmayı başardım. İşimi de memnuniyetle yapıyorum. :)

EnveR: Geleceğin hakkında ne sıklıkla düşünürsün? :)

Aserat: Geleceğim hakkımda bazen düşünürüm, ama düşünceler ve gerçekler birbirinden çok farklı olabileceği için şimdiye bakmak daha doğru gibi geliyor açıkçası.

EnveR: Forumda kim en iyi espri anlayışına sahip? :)

Aserat: Espri olmasa da komiklik olarak @xemrexxx, @Çiğdem- gibi isimleri örnek verebilirim. Onların yanı sıra doğallıklarıyla dikkat çeken birçok eğlenceli üye var. :)

EnveR: Ne tür insanlardan hoşlanmazsın? :)

Aserat: Kendini beğenmiş, egosu yüksek olan, bencil insanlardan kesinlikle hoşlanmam.

EnveR: Ben üye olduğum yılın bir yıl sonrası üye olmuşsun.Başarında benim de parmağım var :A

Aserat: Evet. İki gün sonra ikimizin de yıldönümü. :X

EnveR: Aynen :X

EnveR: "Tanışma" bölümünün soruları bitti.Şimdiyse "Abidik Gubidik" bölümüne geçelim :)
Bu bölümde bir-birinden saçma sorular olacak.Ve o sorulara cevap vermen zorunludur. :)

EnveR: Neyi özlüyorsun? :)

Aserat: Eski anılarımı özlerim kimi zaman.

EnveR: Antik mi yeni mi tercih edersin? :)

Aserat: Antik şeyler de güzeldir ve yaşanmışlıkları vardır, ama yeniler daha hoşuma gidiyor.

EnveR: Atman gereken ama atamadığın bir eşyan var mı? :)

Aserat: Kullanmadığım eşyalar var, ama onları atamam. Bazılarına kıyamam, bazılarını ise eski günlerden dolayı saklarım.

EnveR: Hangi ünlü kişi seni en çok sinir eder? :)

Aserat: Öyle pat diye sorunca aklıma gelmedi, ama mesela bir Seda Sayan bana çok antipatik geliyor.

EnveR: Duygularını genel olarak nasıl ifade edersin? :)

Aserat: Genel olarak duygularımı saklama gibi bir huyum yoktur, direkt ifade ederim yani.

EnveR: "Abidik Gubidik Sorular" bölümü bitti.Şimdiyse "Enler" bölümüne geçelim. :)
Bu bölümünde ismindende anladığımız kadarıyla "en sevdiğin üye" falan olacak.Bir kaç üye diyebilirsin.Bir üye seçmek zorunda değilsin. :)

En sevdiğin üye: @xemrexxx, @GunesinOglu @Çiğdem-, @Bully, @denizz19, @Tzira, @Yiğitt, @sokak sanati, @-potterhead-, @vadikızı, @mrt-06, @Harunnn60 ve sen başta olmak üzere birçok üye. Daha uzun olmasın diye ismini anmadıklarım var, ama onlar kendilerini biliyorlardır zaten. :)

En sevmediğin üye: Bunu alenen söylemeyeyim en iyisi.

En işini güzel yapan üye: @Bully, @denizz19, @Tzira, @Yiğitt, @ozgur2113, @mrt-06,@hayret bi şey

En işini kötü yapan üye: Herkes işini iyi yapıyor bence.

En gıcık olduğun üye: @GunesinOglu Güneşin Kızları'nı savunmasıyla, @Çiğdem- bazen söylediklerimi yanlış anlayabilmesiyle, @sokak sanati yazım hataları ve gıcıklık içeren yorumlarıyla, @denizz19 ise ahretlik sorularıyla bazen gıcık etmiyor değil, ama gıcıklıklarını da severim yani. :X

En uğraştıcı üye: @Çiğdem- ile bir kere programım için bir sohbet yapmıştım, cevaplarındaki imla hatalarını düzeltmek çok yorucuydu. :X

En komik üye: Az önce cevaplamıştım zaten, ikincisine gerek yok. :)

En ciddi üye: @Arslan Bey, @Yakamoz-Asi, @hayret bi şey, @darksaal

En konuları beğendiğin üye: @Bully, @denizz19, @ozgur2113, @mrt-06, @Yiğitt

En samimi üye: "En sevdiğin üye" kısmında büyük bir bölümünü cevap olarak verdim hali hazırda.

EnveR: Teşekkür ederim :bhr::bhr:

EnveR: "Enler" bölümümüzde bitti.
Şimdi yeni bölümümüz olan "Ne Kadar Seviyorsun?" bölümü var.En sevdiğin üyeden beş soru sorcam ve bunları bakalım ne kadar biliyorsun.Sonunda faizle kaç faiz sevdiğini söyleyeceğim. :X

Aserat: Tamam, sor bakalım. :)

EnveR: Önce bir sevdiğin üye söyleyeceksin.Yalnızca biri :X

Aserat: Birini seçmek çok zor ama. :/

EnveR: En birinci yazdığını seçiyorum o zaman :X

Aserat: Tamam. :)

EnveR: Doğum günü ne zamandır? :)

Aserat: Tamamen sallıyorum, nedense içime doğdu; 18 Temmuz.

xemrexxx'in cevapı: 12 Aralık ama profilimde yazmıyor, bilmeyebilir.

EnveR: İçine yanlış doğmuş. :X 1 de 0 :X

EnveR: En sevdiği film hangisidir? :)

Aserat: Hiçbir fikrim yok. :/

xemrexxx'in cevapı: Yabancılardan "X Men" serisi, yerlilerden "Eyvah Eyvah" (pek film izlemem)

EnveR: 2 de 0 :X Çok iyi gidiyorsun :X

EnveR: En sevdiği ünlü hangisidir? :)

Aserat: Meryem Uzerli. :X

xemrexxx'in cevapı: Bu da soru mu?! Meryemim tabi ki :bhr:

EnveR: Buldun kolay soruyu cevabı doğru ver hemen :X 3 de 1 :X

EnveR: Ne tür sürprizlerden hoşlanır? :)

Aserat: Ne bileyim ben, sanki 24 saat başında bekliyorum. Küçük ve tatlı sürprizler diyeyim bari. :A

xemrexxx'in cevapı: Sürprizlerden hoşlanmam :F

EnveR: 4 de 1 :X Süper gidiyorsun :X Böyle devam :X

EnveR: Son soru geliyor :X Forumda kavgalı olduğu üye var mı varsa kim? :X

Aserat: sürgünüm, -potterhead-, *Dream* vb.

xemrexxx'in cevapı: Ayol son peygamberci herkes diyebilirim.İsim vereceksem yakamoz ve dream başta gelir

EnveR: Bunu da doğru sayalım :X 5 de 2 :X Bu o demek oluyor ki, Eray, Emreyi 40% seviyor :X

EnveR: "Ne Kadar Seviyorsun?" bölümü bitti.Şimdiyse yeni bölümümüz olan "Forumda Hangi Üye?" bölümüne geçelim."Forumda Hangi Üye?" Bölümümüzde bir resim verilecek ve forumdaki hangi üye o resime yakışır sen seçeceksin.Ama sadece bir program olduğu için lütfen hiç kimse kırılmasın.Sadece bir şaka.(Not: Forumda hoşlanmadığınız,kavga ettiğiniz üyeyi seçmek yasaktır!)

Ekrana resim gelir:
15038_m.jpg

Aserat: @GunesinOglu demek istiyorum. :A

EnveR: "Forumda Hangi Üye?" bölümümüz de bitti.Şimdiyse "Haftanın Sorusu" bölümüne geçelim.Haftanın sorusunda bir soru verilecek ve bu soruyu bu bölümü okuyan herkes cevap vere bilir. :)

Haftanın sorusu: Sadece beş eşyanızı saklayabilecek olsaydın, bunlar hangileri olacaktı?

Aserat: Bilgisayarım ve kitaplarım kesin de, diğerleri duruma göre değişir. :)

EnveR: "Haftanın Sorusu" bölümüde bitti.Şimdiyse “Sürpriz soru” bölüme geçelim.
Sürpriz soru bölümünde bir soru ve 4 tane şık vereceğim.Bu soruya doğru cevap vermezsen profil resmini bir günlük ben dediğim resmi yapacaksın.Devam ediyormusun? :X

Aserat: Tamam. :)

Ekrana soru gelir:
Forumumuzun çok sevilen fakat son zamanlar göremediğimiz üyesi @darksaal'ın asıl ismi nedir?
A) Demir
B) Eren
C) Deniz
D) Kendi ismini açıklamadı

EnveR: Bir dakika zamanın var :)

Başka yerlere bakmak yasak :X

Aserat: Kendi ismini açıklamadı hiçbir zaman. :)

EnveR: Doğru cevap :) Burdan eskiden Favoriforumum'da aktif olan @darksaal'ı döneceği umuduyla hala bekliyoruz.Kısa zamanda İNŞALLAH aramıza döner. :)

EnveR: Programa katıldığın ve sorulara cevaplarınla renk kattığın için ben sana teşekkür ederim. :)

Aserat: Rica ederim. :)

Konuk Köşesi:

1.Bölüm / Konuk: OzaN
Katılmak keyifliydi, programın yolu açık olsun. :)
2.Bölüm / Konuk: Yiğitt
Ay ne diyeyim bilemedim. :F
08.08.2015
3.Bölüm / Konuk: Harunnn60 ve adımutlulukk
Harunnn60: Tamam ne hakkıında yazıcam hiç detay vermedin de konuk köşesi diyince. :D
adımutlulukk: Program, güzeldi en önemlisi eğlendik. :A Herkesin katılmasını tavsiye ederim. Çok iyi bir yapım. :A
15.08.2015
4.Bölüm / Konuk: Aserat
Güzel bir program oldu, sorularını beğendim. Beni konuk aldığın için teşekkürler. :)
22.08.2015

Yenilenler Klubü:

3.Bölüm
adımutlulukk yenildi ama resmi profiline koymadı.

EnveR: Evet sayın seyirciler.Dördüncü bölümümüzünde sonuna geldik. :)

Okuyanlara sesleniyorum: Lütfen okuduktan sonra cevap yazmağı ihmal etmeyin.:X

Bölümümüze #AbidikGubidikAserat etiketiyle destekleye bilirsiniz. :X

Yeni bölümde görüşürüz.Kendinize iyi bakın. :)

Son düzenleme:
Buradan bir kez daha eline sağlık diyeyim, umarım diğer üyeler de beğenir bu bölümü. :)

@xemrexxx konusunda ise 5'te 2 yapmışım, fena değil aslında. :X

Güzel sohbet olmuş beğendim. Adımı anmasa ölür çirkef :A ama ben de onu severim kendi halinde ot gibi yaşıyor :A şaka şaka adamsın lan. :F