Aserat 40.000'ler Kulübünde !

Tebrikler. :bhr: Allah'tan Avrupa Yakası'na başladın verecek hediye bulabilirim o sıkıcı dizilerinin dışında. :A @Aserat

Teşekkürler. Hediye için bir şey diyemeyeceğim çünkü o sahnenin olduğu bölümü daha izlemedim keşke 94’ten öncesi olsaymış. :A
Iyyy beğeni bile atmamışsın mesajıma. Sana çok bile bu.
Atmayı unutmuşum abartma.

Teşekkürler. Hediye için bir şey diyemeyeceğim çünkü o sahnenin olduğu bölümü daha izlemedim keşke 94’ten öncesi olsaymış. :A

Atmayı unutmuşum abartma.

Dur bunu vereyim. :A Gülenay ve Volkan'dan sonra Aslı'nın şarkıya devam edemeyişine attığım ilk kahkahayı unutamıyorum. :F

Forumun sevilen ve başarılı Super Mod'u @Aserat 40.000'ler kulübüne girmiştir . Özellikle açtığı konular ile foruma büyük katkıları olmuştur . Forum adına kendisini kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum :bhr:

Sohbetlere daha çok katılmasını hep nasihat ederim kendisine , ama Tv Reyting bölümünü Yiğit ile onlar götürüyor malum foruma direk katkıda bulunan birisi ve tabi benim adıma yazdığı dizileride unutmuyorum :bhr::bhr::bhr:

İzlediği tuhaf dizilere takılırım genelde ama bu güne özel paylaşalım :A :A :A

poyraz_karayel_neden_final_yapti_gercek_sebebi_1488379198_9226.jpg

trt_1_baba_candir_dizisi_ne_zaman_baslayacak_2sezon_1471606470_8862.jpg

1820017_0_1509608098oLbwr.jpg

5b0fe7865d1c2e2dd8269252.jpg

Adet seninde sevdiğin şarkısıydı :A :A :A

@mrt-06 @vadikızı @xBUGRAx @denizz19 @xemrexxxx @serhatt @Forumdash @cookies ve tüm forum ailemiz :Z:Z:Z
Bana da yaptığın hiçbir etiket olmuyor ablacım. :A

Tebrikler Eray nice mesajlara. 😳 @Aserat