Kaç numara kulaniyon))))Aslında çok güzel ama ben tek resmini bulamadım.
![]()
Kaç numara kulaniyon))))Aslında çok güzel ama ben tek resmini bulamadım.
![]()
Gerçekten güzel, yoksa bu kadar erkek peşinde pervane olmazdı.Kaç numara kulaniyon))))
Erkekler ulaşabilecekleri mamanın peşinden koşuyor olmasınlar))) topu topu iki kişi. Senin bu mantığına göre Senin hesabın komşunun tavuğu kaz görmesi gibi))))Gerçekten güzel, yoksa bu kadar erkek peşinde pervane olmazdı.![]()
Asena'nın Popçu Berkay ile Caner erkin'i aldattığınıda mı duymadın.Hiç mi hiç tanımıyorumhayırlı olsun demek düşer
Benzetme güzel.Erkekler ulaşabilecekleri mamanın peşinden koşuyor olmasınlar))) topu topu iki kişi. Senin bu mantığına göre Senin hesabın komşunun tavuğu kaz görmesi gibi))))
😱 İlk defa senden duyuyorum geneAsena'nın Popçu Berkay ile Caner erkin'i aldattığınıda mı duymadın.![]()
Maçta izlemiyorsun sen demekki yoksa Asena hakkında tezahuratları duyardın.😱 İlk defa senden duyuyorum genevallaha helal olsun
bilgiyi senden ilmi kimden ? birinden onuda buluruz
Maçla pek aram yok sonuç kaçsa ona bakarımMaçta izlemiyorsun sen demekki yoksa Asena hakkında tezahuratları duyardın.![]()
Türkiye'nin victoria becham'ı kim kardashian'ı falan olmak için canhıraş bir çaba içersinde kendisi.Maçla pek aram yok sonuç kaçsa ona bakarım
Ne gibi tezahuratlar 😱 ,medyada da görmediöm hiç yada ilgimi çekmedi ama kaçırmışım kısacana
Aboow yok artık😱Türkiye'nin victoria becham'ı kim kardashian'ı falan olmak için canhıraş bir çaba içersinde kendisi.@beyazsoy sadece 2 erkek değil.
![]()
Bakalım magazin programında Berkay ile ilgili haberlere de yer verecekmi.Aboow yok artık😱çok fena kardeşiz demezmi bide
![]()
Anlaşılan 3.su de var)))Türkiye'nin victoria becham'ı kim kardashian'ı falan olmak için canhıraş bir çaba içersinde kendisi.@beyazsoy sadece 2 erkek değil.
![]()
Fanatik Beşiktaşlıyım ama bana bile dert oldu bu hatunun yaptıkları.Anlaşılan 3.su de var)))
Sana hafif ünlü olsun kadın dert oluyor. İkici @deste re vakası diyeceğin ama en azindan deste seçici )))))Fanatik Beşiktaşlıyım ama bana bile dert oldu bu hatunun yaptıkları.![]()
Caner'e Allah sabır versin, maçlarda Asena aleyhine tezahurat yapılıyor.Sana hafif ünlü olsun kadın dert oluyor. İkici @deste re vakası diyeceğin ama en azindan deste seçici )))))
Adam takmıyor ki baksana bu sene coştu)))) türk toplumu feodal kalmış. Caner rusya görmüş adam))Caner'e Allah sabır versin, maçlarda Asena aleyhine tezahurat yapılıyor.![]()
Caner'de Konya ovası kadar geniş, hala nasıl bu kadınla evli kalabiliyor.Allah düşmanıma vermesin böyle kadın.Adam takmıyor ki baksana bu sene coştu)))) türk toplumu feodal kalmış. Caner rusya görmüş adam))