artık hiç sabah olmayacak da büyük korku

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,264
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com

4.bölüm

Baltaları ve testereyi çıkaran bir resturanta yardıma giderler xemrexxx in hayran olduğu bir fuhuş mafyası Çiğdemi kaçırır destereyle çatışmaya girer destere Çiğdemi kurtarır otobüse binerler otobüse silahlı saldırı olur

insanları parçalayıp ve bütün hayvanları sincap ve lağam faresini lağam suyunu karıştırp insan ve hayvanların kanını sos yapan bir restaurant kemik rendesi çorbası yaparlar özellikle kızlardan

Gözlemci bu da kim aman alo polismi hemen destek birileri gördü hemen kurtarın

Arjen tamam yakınız olay yerine haydi bas gözde komiser uf bune böyle ne olamaz gezi eyleminden tutuklanmış bir halk var ve bide yolsuzluk protestosunda ve ekmek eyleminde ve 1 mayısta işçi eyleminde tutuklananlar hemen o listeyi terör şubeden almalıyız sırada bu çok kötü dikkatli olmamız lazım bunlar Atatürk partisi ve bozkurt partisinin peşinde ve şike eylemi ve çok dikkatli olun bunlar kim böyle eyvah eyvah Çiğdemin yumurtalıklarını alır yumurta diye satar dinazor gözlemci camide ibadete gidecekti imam a yukardan baskı gelir almaz içeri müezzin alın der
müezzin evinde saklar destere ve Çiğdemi aynı tekneye sokup patlatıcakten eda Amirle çatışırlar eda Amir vurulur Çiğdemi kurtarmaya giderken Arjen tam gözlemciyi kurtarcekten otarafa birisi bomba koymuştur
ali ozan Amir gelir kurtarır

Arjeni bombadan Arjen bombamı çatışma çıkar

adamlardan birisi otobüse binip kaçaçakten Arjen ve ekibi önünü keserler ama orayıda organ mafyası ele geçirmiştir çatışma çıkar ve Ali ozan amir gaz bombası atarak otobüse kaza yaptırır ve uçurumdan düşer ve patlar ve bide bunları yapan kim bile bilsek

hulk maskesi var galiba ben biliyorum penguen diye restaurant ve penguen kasap
Ali ozan Amir yani bu penguen kasap bunları nerden buluyor içinde herşey var kaçınmalısın bakın penguen aLIŞVERiş merkezinden ve penguen tv den yani bu bir penguen holding yok artık Ali ozan Amir ben biliyorum benim ezeli rakibim foyza herinerya eskiden neler ördü başımıza bilmezsin.bu bir valinin
penguen ilinin valisinin oğlu toronuda penguen belediyesinde muhtarda kardeşi ve eşide polis hemde emniyet müdürü ve eski general ve genel kurmay başkanı
4.bölüm sonu

Son düzenleme:
Ooo güzel olmuş bu defa eline beline sağlık
iyi ölmemişim @Çiğdem- in yumurtalıkları çalınmış şaka gibi
başıma bela gelmeden atlattım çok şükür bir bomba patladı sanırım,resimlerde fena @pompy süper resimler

yumurtalıklarımı insanalramı satıyorlar 😱😱😱 daha basıma ne gelebilir diyordum ama pompy sınır tanımıyor vlla bun beee töbe yarabbim

eline BELİNE ???
)

bel ne alaka

yumurtalıklarımı insanalramı satıyorlar 😱😱😱 daha basıma ne gelebilir diyordum ama pompy sınır tanımıyor vlla bun beee töbe yarabbim
hakiki köy yumurtasıysa kıymetlidir

Valla ben dedim ,Allahtan yumurtalıklarının çalınmasıyla kalıyon ya başka şeyler olsaydı ama aklıma gelmezdi hayatta senin yumurtalıklarına sataşacağı

eline BELİNE ???
)

bel ne alaka

hakiki köy yumurtasıysa kıymetlidir
Valla ne bileyim bel çıktı insan burda yazarken beli ağrıyorya ondan heralde
kendisi gelmiş yazılmış

hakiki köy yumurtaları güzel olur evet

@xemrexxx nin hayran olduğu fuhuş mafyası @Çiğdem- i kaçırıyor zaten bu girişten sonra devamında neler neler olacağı apaçık ortada

emrede hayatta ne cinslik varsa onu yapıyor fuhuş mafyasına hayran olmak nasıl bir kafa gerektirir kimbilir
)

kurtarın beni pompy elinden yaaa istemiyorum