4.bölüm
Baltaları ve testereyi çıkaran bir resturanta yardıma giderler xemrexxx in hayran olduğu bir fuhuş mafyası Çiğdemi kaçırır destereyle çatışmaya girer destere Çiğdemi kurtarır otobüse binerler otobüse silahlı saldırı olur
insanları parçalayıp ve bütün hayvanları sincap ve lağam faresini lağam suyunu karıştırp insan ve hayvanların kanını sos yapan bir restaurant kemik rendesi çorbası yaparlar özellikle kızlardan
Gözlemci bu da kim aman alo polismi hemen destek birileri gördü hemen kurtarın
Arjen tamam yakınız olay yerine haydi bas gözde komiser uf bune böyle ne olamaz gezi eyleminden tutuklanmış bir halk var ve bide yolsuzluk protestosunda ve ekmek eyleminde ve 1 mayısta işçi eyleminde tutuklananlar hemen o listeyi terör şubeden almalıyız sırada bu çok kötü dikkatli olmamız lazım bunlar Atatürk partisi ve bozkurt partisinin peşinde ve şike eylemi ve çok dikkatli olun bunlar kim böyle eyvah eyvah Çiğdemin yumurtalıklarını alır yumurta diye satar dinazor gözlemci camide ibadete gidecekti imam a yukardan baskı gelir almaz içeri müezzin alın der
Arjeni bombadan Arjen bombamı çatışma çıkar
adamlardan birisi otobüse binip kaçaçakten Arjen ve ekibi önünü keserler ama orayıda organ mafyası ele geçirmiştir çatışma çıkar ve Ali ozan amir gaz bombası atarak otobüse kaza yaptırır ve uçurumdan düşer ve patlar ve bide bunları yapan kim bile bilsek
hulk maskesi var galiba ben biliyorum penguen diye restaurant ve penguen kasap
Ali ozan Amir yani bu penguen kasap bunları nerden buluyor içinde herşey var kaçınmalısın bakın penguen aLIŞVERiş merkezinden ve penguen tv den yani bu bir penguen holding yok artık Ali ozan Amir ben biliyorum benim ezeli rakibim foyza herinerya eskiden neler ördü başımıza bilmezsin.bu bir valinin
4.bölüm sonu
Son düzenleme: