Artı Bir Turksat'ta!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
kkdDhUfJeCyMuYbEuIHRC0SC.jpg

Uğur Dündar'ı kadrosuna katarak bütün dikkatleri üzerine çeken, Nisan ayında yayına başlayan Artı Bir kanalı artık Turksat uydusunda da yayınlanacak.

'Kalite sözü' ile yayın hayatına başlayan kanal, bugün itibariyle Turksat uydusunda da yayınlanacak. Kanal ilk olarak Digiturk ortamında yayına başlamıştı.

Uğur Dündar'ın sunacağı ana haber bülteni 19.00 itibariyle başlayacak.

Frekans Bilgileri:
Turksat 3A
Frekans: 12541 MHz
Polarizasyon: H (Yatay)
Symbol Rate: 30000
Fec: 3/4​

Şu anda Uğur Dündar, Özlem Gürses ile yayında. Özlem Gürses sunuyor, Uğur Dündar yorumluyor. Böyle bir yol izleyecekler gibi gözüküyor. :)

Bence sadece bugünlük bu yolu izliyorlar. 😉

Evet, sadece bugünlük böyle bir yol izliyorlardır. Gerçi Uğur Dündar'ın sadece sunucu olması, yorum konusunda kendisini pasif kılıyor. O yüzden böyle olsa da olur. Uğur Dündar'ın yorumlarını öğrenmiş oluyoruz. :)

Süper. Uğur Dündar'ı çok özlemiştim.

- - - Ekleme - - -

Umarım Biran önce reyting sistemine de girer.

Aslında Uğur Dündar sunacak, Yılmaz Özdil yorumlayacak. Bu dediğim olsa ana haber bültenini hiç kaçırmadan izlerim. Hemde çok çok iyi olur. :)

Yeni kanal olduğu için bir anda reyting sistemine girmesini beklemeyin. Öncelikli olarak taşlar yerine otursun. Gelecek sezon taşlar yerine oturursa eğer, işte o zaman kanalın reyting sistemine girmesi çok yüksek. :)

Uydudan izliyorum, kanalın görüntü kalitesi zayıf sesde de sorun var gibi, başlangıçta olabilir tabii bunlar.

Yayın hayatında başarılar. :)

Görüntü kalitesi şu an için iyi değil ama ileride kaliteli görüntüye sahip olacaklardır ve aynı zamanda HD yayına bile başlayacaklardır diye düşünüyorum. :)

Özlem Gürses'in Twitter ve Instagram'daki gönderilerini inceledim ve korkarım ki bugün gördüğümüz gibi olacak Ana Haber.

uğur dündarın şu asparagaz haberini hiç unutmadım unutmayacağım
sözde konyada devlet hastanesinde çalışan bayan doktor(üroloji uzm)erkek hastaları muayane etmezmiş.bu haber uğur dündar imzazıyla hürriyette yayınlandı,sonra başladılar türkiye malezya olucak

bu haber tamamen yalan haberdi,bayan doktor sonra açıklama yaptı ben hergün erkek hastaları muayene ediyiorum diye ve gözlerimizlede gördük tv'de yayınlandı

uğur dündar benim aklımda hep lise öğrencileri çatıda namaz kılıyor haberi ve başörtülü kızlar üniversiteye girmesin haberleriyle kalacak

Forum İstatistikleri

Konular
176,591
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy