Arslan Bey 20.000'ler Kulübünde!

tam olarak nezaman aktif olmaya absladın bilmiyoum ama 3 yıl önce üye olmuşsun mod olarak daha aktif olmanı bekliyorum tebrikler bu arada 😉😉
Ben foruma 25 Temmuz 2011'de üye olmuştum, o tarihten beri aktifim. Mod olarak zaten yeterince aktif olmaya çalışıyorum. Teşekkürler, sağ ol. :)
Teşekkürler, sağ ol. :)

Tebrikler, yavaş yavaş ama sağlam ilerliyorsun. :D
Çok yavaş ilerliyorum. Senden önce üye olmuştum ben ama sen yürüdün, ben yerimde saydım. Az ve öz yönünden sağlam sayılabilirim tabi. :D

Tebrikler geyik yapanı sevmeyen insan. :A

Geyik yapanı sevmeme olayı şakaydı gerçi, ciddiye aldın belki. :D

Ben foruma 25 Temmuz 2011'de üye olmuştum, o tarihten beri aktifim. Mod olarak zaten yeterince aktif olmaya çalışıyorum. Teşekkürler, sağ ol. :)

Çok yavaş ilerliyorum. Senden önce üye olmuştum ben ama sen yürüdün, ben yerimde saydım. Az ve öz yönünden sağlam sayılabilirim tabi. :D

3 yılda 20 az bence 50 olmanı bekliyorum en kısa zamanda 🙂🙂

3 yılda 20 az bence 50 olmanı bekliyorum en kısa zamanda 🙂🙂
O kadar yılda, o kadar mesaj sayısına post kasarak rahatlıkla ulaşabilirdim ama yapmadım. Bu arada gönderme yapmadım, kimse alınmasın. Zamanla daha çok mesaj sayısına ulaşabilirim. Mesaj sayısı değil; mesaj sayısındaki kalite önemli. :)

Geyik yapanı sevmeme olayı şakaydı gerçi, ciddiye aldın belki. :D

Yok takılıyorum ben de zaten bizde alınmaca darılmaca olmaz. :D

Tebrikler, sonunda girdin 20 Bin'e. :D Nice güzel mesajlarının devamını dilerim. :)